Friday, March 29, 2024

Adrian Nastase isi vinde trei tablouri la licitatie

Must Read

Casa Alis – una dintre cele mai importante case de licitatie din Bucuresti, anunta pe site-ul propriu ca a pus in vanzare trei picturi apartinand “colectiei Dana si Adrian Nastase”.

Adrian Nastase a recunoscut ca tablourile provin din colectia sa. Fostul premier a declarat pentru HotNews.ro ca, in acest fel, “tablourile scoase la vanzare spulbera miturile create in jurul autenticitatii si preturilor lor”.

Nastase s-a referit mai ales la o panza semnata de Trautmann, care a copiat o pictura a lui Titian, si pe care mai multi critici o considerasera o pictura autentica a maestrului italian.

Cele trei picturi sunt: o panza semnata de Trautmann, al carei pret de pornire este 16.000 RON, o “Scena mitologica” realizata de un pictor anonim (12.000 RON) si “Leda cu lebada”, realizata tot de un anonim (25.000 RON).

- Advertisement -

Conform sursei citate, licitatia in care vor fi vandute si picturile apartinand familiei lui Adrian Nastase va avea loc la 4 frebruarie.

O parte din colectia de arta a fostului premier Adrian Nastase a fost prezentata public de acesta in urma cu un an, cand a invitat o serie de jurnalisti la resedinta sa din Zambaccian.

HotNews.ro, George Florea, 23 ian 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x