Friday, March 29, 2024

Bambola isi micsoreaza sanii

Must Read

Ramona Chorleau, romanca plecata de 8 ani in Italia, isi va opera bustul la luna aceasta. Bambola, asa cum este cunoscuta in Italia, a decis sa-si micsoreze sanii cu doua numere. Acum face scoala de actorie la Roma si este de parere ca trebuie sa renunte la masura 6 la sutien, pentru a putea primi roluri serioase.

“La 16 ani aveam deja marimea 5 la sutien!, ne-a spus Bambola Ramona. Vreau sa fiu actrita si vreau sa-mi fac sanii mai mici cu doua numere. Acum am 24 de ani si am masura 6 la sutien. Daca nu o sa-mi modific bustul o sa fie foarte dificil pentru mine sa primesc aici un rol serios intr-un film.

Nu vreau sa filmez dezbracata si nici sa primesc roluri sexy din cauza bustului meu impresionant. Asa ca am decis sa-mi micsorez sanii cu doua numere, sa ajung la marimea 4. Am stabilit deja toate detaliile operatiei. Aceasta va avea loc in Italia, in aceasta luna, la o clinica privata din Brescia. Am emotii, dar sper sa nu fie foarte dureros.

Doctorul mi-a explicat ca ma voi vindeca complet in 2-3 luni”, ne-a declarat sex-simbolul care i-a innebunit pe italieni. In ceea ce priveste realizarea unui calendar sexy pentru anul 2007, Ramona spune ca a primit propuneri de acest gen, dar nu vrea sa mai faca astfel de pictoriale.

- Advertisement -

A refuzat sa joace intr-un film SF

In urma cu trei luni, Bambola s-a inscris la o scoala de actorie de la Roma. Isi doreste foarte mult sa joace intr-un film si deja a fost ofertata pentru un SF, dar a refuzat. “Am primit pana acum mai multe propuneri sa joc in filme, dar nu mi-au placut si le-am refuzat. Am refuzat sa joc intr-un SF. Mi-ar placea sa primesc un rol principal intr-un film de dragoste, ar fi mai bine…

In Italia e foarte importanta frumusetea, poate mai mult decat talentul”, spune Ramona, care dupa ce termina cursurile de actorie petrece patru ore la sala de fitness si alte cateva in saloanele de frumusete.

In ceea ce priveste viata ei particulara, Ramonei nu prea ii place sa vorbeasca despre asta. Ne-a spus totusi ca e logodita de peste un an cu un italian care e destul de cunoscut in Peninsula, dar care nu lucreaza in domeniul televiziunii.

Libertatea, Dana Popa, 08 ian 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x