Thursday, March 28, 2024

Cheeky Girls s-au certat ca la usa cortului de Revelion

Must Read

Surorile Gabriela si Monica Irimia au inceput anul 2007 in forta. Romancele de la Cheeky Girls s-au certat ca la usa cortului cu angajatii unui club londonez unde au petrecut Anul Nou impreuna cu mama lor si cu iubitul Gabrielei, politicianul Lembit Opik, din pricina unei note de plata de aproape 3.000 de dolari.

Mama gemenelor, Margit Semal, s-a facut foc si para la sfarsitul serii dupa ce a vazut ca trebuie sa plateasca 3.000 de dolari pentru distractia de Revelion. Ea l-a acuzat pe chelner ca le-a umflat nota de plata si ca ar fi pus ace in bauturile fiicelor ei, relateaza cotidianul englez The Sun.

Acuzele lui Margit nu s-au oprit aici. Dupa un schimb de replici dure cu chelnerii clubului, mama fetelor din trupa Cheeky Girls s-a plans de un alt angajat, care ar fi bruscat-o in timpul disputei.

O SOACRA DE COSMAR

- Advertisement -

Cantaretele au avut parte de un sfarsit de an 2006 destul de zbuciumat. Problemele au inceput in urma cu aproape o luna, cand s-a aflat ca parlamentarul britanic Lembit Opik isi insela viitoarea sotie cu Gabriela Irimia. Povestea de iubire era sa le coste scump pe gemene, care au fost salvate de la deportare de iubitul politician.

Recent, un fost iubit al Gabrielei l-a avertizat pe Lembit in legatura cu mama celor doua doua artiste. Baiatul a marturisit ca, desi a avut o relatie de cinci luni cu Gabriela, a facut dragoste cu aceasta o singura data, ocazie cu care a si dezvirginat-o.

Si asta pentru ca mama Cheeky s-a impotrivit acestui lucru, interzicandu-i fetei sale, in varsta de 24 de ani, sa faca sex: “Gabi era foarte tandra. Ma imbratisa, ma saruta, dar cam atat. Mama ei nu ii permitea mai mult!”, s-a confesat fostul iubit.
Integral in Ziarul

Ziarul, 03 ian 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x