Tuesday, April 16, 2024

Irina vine acasa

Must Read

Investigatiile medicale la care a fost supusa Irina Columbeanu in primele zile de la nastere au evidentiat o fetita sanatoasa, ce-si poate continua dezvoltarea in familie. Primul copil al familiei Columbeanu se bucura de o atentie speciala atat din partea parintilor, cat si din partea medicilor de la Elias si Saint Lukas.

La patru zile de la nastere, micuta Irina Columbeanu poate fi externata. Ea este sanatoasa si in afara oricarui pericol. Parintii ei o vor instala astazi in camera pregatita inca din luna noiembrie in vila de la Izvorani.

Monica a anuntat ca se va muta din dormitorul conjugal in camera micutei, pentru a o putea hrani ori de cate ori este nevoie si pentru a o putea supraveghea. La vila de la Izvorani se va instala si o asistenta medicala de la Saint Lukas pentru a-i acorda Irinei ingrijiri medicale in cazul in care va fi nevoie, iar in gradina va stationa timp de o saptamana o masina de salvare.

“Monica trebuie sa evite mancarurile condimentate, fasolea, mazarea, cele care o pot constipa si trebuie sa bea multe lichide. Ea trebuie sa faca zilnic exercitii de intarire a perineului, iar micutei Irina trebuie sa-i faca in fiecare seara baie si masaj”, spune directorul general al spitalului Saint Lukas, Dorian Schwartz. Totodata, medicul personal al Monicai va fi permanent la dispozitia ei.

- Advertisement -

Camera micutei Irina este decorata cu mobila neagra din colectia 2007, prezentata si premiata la un targ de specialitate din Los Angeles. Pentru amenajarea camerei, afaceristul a cheltuit numai pentru mobilier peste 100 de milioane de lei vechi.

Fetita va avea profesor de inot

Inca din prima luna de nastere, Irina va avea profesor de inot, care se va deplasa special la resedinta din Izvorani pentru a o instrui pe micuta intr-un bazin amenajat chiar in vila.

Libertatea, Luana Mare, 20 ian 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x