Wednesday, April 24, 2024

Telefoane mobile ce emana arome

Must Read

Operatorul japonez de telefonie mobila DoCoMo Inc. a lansat pe piata o premiera: un model de telefon mobil parfumat, care emana arome relaxante, relateaza Reuters. Telefonul este produs de Sony Ericsson, modelul SO7O3i fiind conceput pentru a relaxa utilizatorii in timpul conversatiei. Mobilul ofera noua arome la alegere pentru consumatori, fiecare aroma fiind cuplata cu un design diferit.

Acelasi operator japonez a mai prezentat si un telefon mobil care incorporeaza un ecran touch-sensitive, la fel ca cel al consolei de jocuri portabile Nintendo. DoCoMo`s “D800iDS”, realizat de Mitsubishi Electric Corp, se deschide ca o carte si este echipat cu ecrane pe amble parti, atat pe cea de sus, cat si pe cea de jos.

Utilizatorii pot introduce caractere, folosindu-se de degete sau de un stilou, deoarece acest model nu are incorporata o tastatura.

Un reprezentant al DoCoMo declara ca aceasta tehnologie, care e proiectata pentru a fi vanduta in Japonia incepand cu luna februarie, le permite utilizatorilor posibilitatea de a scrie mesaje de mana, care mai apoi sa fie trimise precum atasamentele de E-mail.

- Advertisement -

HotNews.ro, L. Peter, 17 ian 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

JT Grup Oil vine la bursă – Jean Paul Tucan: Urmează listarea la BVB după un IPO de majorare a capitalului social. Prospectul este...

♦ Compania scoate la vânzare 28,5% din capital ♦ Oferta s-ar putea derula după perioada sărbătorilor de Paşte ♦ Debutul la BVB ar aduce...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x