Thursday, March 28, 2024

Anna Nicole Smith – o cariera stralucitoare cu un sfarsit tragic

Must Read

Intreaga lume a showbiz-ului a ramas socata la aflarea vestii ca celebra vedeta Playboy, Anna Nicole Smith a decedat. Nefericitul eveniment a avut loc pe data de 8 februarie a anului curent. La momentul in care a decedat, Anna Nicole se afla intr-una din cele mai furtunoase si dureroase perioade din viata sa.

Baiatul sau, Daniel, in varsta de 20 de ani, a decedat in luna septembrie, la doar trei zile dupa ce vedeta daduse nastere fetitei sale, Daniellyn, intr-un spital din Bahamas. Ancheta ulterioara a aratat ca fiul sau a murit in urma consumului unei cantitati prea mari de antidepresive si metadona.

La cateva saptamani dupa aceea, Anna si avocatul sau, Howard K. Stern si-au jurat credinta vesnica in cadrul unei ceremonii de angajament. La sfarsitul ceemoniei, care a avut loc la bordul unui yaht, Anna si Stern si-au dat mana, au sarit in apa si au impartit zambete fotografilor prezenti.

Aceasta a fost poate ultima data cand fanii Annei au vazut-o fericita, plina de viata, asa cum erau obisnuiti sa o vada. La ultima sa aparitie televizata, la “Entertainment Tonight”, vedeta parea obosita si nefericita, si reusea cu greu sa-si puna ideile in ordine pentru a exprima ceea ce dorea.

- Advertisement -

Smith se afla intr-o perioada foarte dificila – se lupta in instanta, pe de o parte, cu familia fostului ei sot, J. Howard Marshall II, iar pe de alta parte avea un proces cu fostul ei fotograf, care pretindea ca el este adevaratul tata al fetitei Annei. In ultima saptamana a vietii sale in viata Annei a mai intervenit o problema: ea si firma TrimSpa au fost date in judecata de consumatori.

Anna a declarat la “Entertainment Tonight” ca este tulburata de procesul intentat de Larry Birkhead pentru a obtine custodia lui Daniellyn, acesta sustinand ca el si Smith au fost iubiti o buna perioada de timp si ca el este tatal fetitei, si nu Stern.

Birkhead mai aparuse in ultima perioada la o emisiune, in care a declarat ca Smith a refuzat sa-i faca fetitei testul ADN pentru a stabili paternitatea.

De asemenea acesta a cerut in instanta facerea testului de paternitate, cerere aprobata de judecator, care i-a impus lui Smith sa mearga impreuna cu fetita sa faca testul pana pe 21 februarie.

Ultima experienta neplacuta traita de Smith – alaturi de TrimSpa Inc. -a fost procesul intentat de trei femei din Los Angeles, in care acestea o acuzau pe vedeta ca a facut afirmatii exagerate in ceea ce priveste proprietatea calmantelor de a ajuta oamenii sa scada in greutate.

Noul proces a fost o alta “injunghiere pe la spate” a Annei, care parea mult mai fragila la trecerea fiecarui eveniment din viata sa. Si se pare ca tumultul nu s-a sfarsit inca.

Un avocat care lucra pentru Smith, a declarat dupa moartea acesteia: ”Mai este mult pana se va lamuri totul. Mai avem de administrat o mostenire in Bahamas, mai avem de dus o lupta pentru custodia copilului. Nu cred ca ar fi putut fi o situatie mai rea decat aceasta.”

Si Lenard Leeds , un avocat din New York , care lucra pentru Smith la cazul Marshall, a declarat dupa decesul vedetei: “S-a bucurat de toata atentia presei, dar mai tarziu aceasta a devenit cel mai mare dusman din viata sa.”

O cariera impresionanta

Anna Nicole Smith – nascuta Vicky Lynn Hogan langa Houston, Texas, in 1967 – l-a cunoscut pe Billy Smith cand ea avea 17 ani, iar el 16. Cei doi erau colegi la restaurantul unui prieten comun, Billy fiind bucatar, iar Vicky ospatar. La un an dupa ce s-au cunoscut, cei doi s-au casatorit si au devenit in curand parintii unui baietel, Daniel.

Dar, poate ca din cauza ca nu era multumita sa fie casatorita cu o persoana care avea un venit infim, Vicky a divortat de Billy si s-a mutat la Houston, unde a lucrat pentru o perioada ca dansatoare si si-a schimbat numele.

Anna Nicole Smith a muncit din greu pentru a deveni o blonda atragatoare, un adevarat model pentru sexul frumos – frumoasa, plina de viata, o femeie haioasa careia ii placea sa fie in centrul atentiei.

Anna a aparut pe coperta Playboy pentru prima data in 1992, imitandu-o la aceasta aparitie, in mod voit, pe Marilyn Monroe, pozand intr-o rochie scurta de culoare rosie.

Dupa ce a aparut pe coperta Playboy de patru ori – martie 1992, iunie 1993, februarie 1994 si februarie 2001 – numele sau era asociat inevitabil cu numele Playboy.

La prima aparitie in Playboy, Anna deja era in centrul atentiei pentru un billionar in varsta, J. Howard Marshall II, care o vazuse pentru prima data in 1991 in clubul in care facea striptease. Acesta a ramas vrajit de frumusetea Annei.

Marshall i-a cumparat o casa in valoare de un million de dolari in Texas si i-a daruit multe bijuterii pretioase, pe care aceasta le “flutura” cu bucurie in fata camerelor de luat vederi.

Cand cei doi s-au casatorit, in 1994, intreaga lume a ramas fara cuvinte – un bilionar, in varsta de 89 de ani impreuna cu o vedeta Playboy in varsta de 26 de ani. Pe parcursul casniciei lor, cei doi au stat frecvent departe unul de celalat – Anna in Los Angeles, lucrand ca actrita, in timp ce el statea la ferma.

In perioadele in care s-au aflat in locuri diferite, Smith a fost surprinsa impreuna cu mai multi barbati de la Hollywood, inclusive actorul Scott Baio.

Anna si Marshall au fost casatoriti timp de 14 luni. Cand Howard a decedat in august 1995, Smith nu era trecuta in testament. Cu toate acestea, Anna a declarat ca Marshall intentiona sa ii lase jumatate din averea sa de 1,6 bilioane de dolari.

Acest lucru a starnit un intreg scandal in familia lui Marshall. Fiul cel mai mare a acestuia, E. Pierce Marshall s-a luptat in instanta cu Anna pentru mostenire pana in iunie 2006, cand a decedat.

Cariera sa ca actrita nu a fost chiar una infloritoare. Anna a aparut in “The Hudsucker Proxy” in 1994 si a jucat in unele filme de a doua clasa.

Cele mai bune performante le-a avut cu reality-show-ul “The Anna Nicole Show”, prezentat de postul de televiziune E! in 2002. Aceasta a fost alegerea perfecta pentru Anna – se afla in fata camerelor de luat vederi in permanenta si nu trebuia sa mai invete nici macar o replica.

Declinul carierei

Ultimii ani din viata Annei, pe care si i-a petrecut zambind in fata camerelor, se pare ca au fost foarte obositori. In locul ei, au devenit favorite alte blonde, cum ar fi Paris Hilton si Britney Spears, sau alte femei care arata bine ca Nicole Ritchie si gemenele Olsen.

In noiembrie 2004, in timp ce prezenta un castigator la American Music Award, aceasta a fost atat de imprecisa in exprimare, incat imediat au aparut zvonuri ca ar avea o problema cu drogurile.

Dupa un timp s-a lansat stirea ca este insarcinata, cu toate ca nimeni nu stia cine este tatal. Smith s-a retras cu Stern in Bahamas, pentru a astepta venirea pe lume a bebelusului.

Pierderea baiatului in luna septembrie 2006, aproape simultan cu nasterea fetitei, a constituit o tragedie pentru Anna Nicole. Dintr-o data toate camerele erau din nou atintite asupra ei, cu toate ca ea nu s-ar fi putut bucura de prezenta lor intr-un asemenea moment. Stern a angajat atunci bodyguarzi pentru a-i asigura siguranta. Cu toate acestea Smith nu a reusit sa treaca peste moment.

La doar cinci luni dupa moartea lui Daniel, Anna Nicole Smith este gasita moarta in camera sa de hotel din Florida.

HotNews.ro, S.B., 17 feb 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x