Thursday, March 28, 2024

Kerry Katona s-a casatorit de Valentine’s Day

Must Read

Kerry Katona, insarcinata in luna a noua, s-a casatorit pe data de 14 februarie, in cadrul unei ceremonii restranse in Scotia. Fosta componenta a trupei Atomic Kitten, in varsta de 26 de ani, s-a casatorit cu taximetristul Mark Croft (35 de ani), la Gretna Green.

Cu toate ca doctorii i-au avertizat ca fosta cantareata poate naste in orice moment, cei doi au dorit cu orice chip sa sa casatoreasca inainte de venirea pe lume a copilului lor. Ceremonia a avut loc la o bisericuta din hotel.

O persoana care a participat la eveniment a declarat: “La eveniment au fost foarte multi bodyguarzi. Daca i-ati fi vazut, cred ca spuneati ca o pazesc o regina.”

La eveniment au fost prezenti doar doi prieteni de-ai cuplului si mama lui Katona. Cele doua fetite a lui Kerry din casnicia cu Brian McFadden, Lilly (3 ani) si Molly (5 ani), nu au fost prezente la nunta.

- Advertisement -

Katona, care s-a despartit de McFadden in anul 2004, a parasit trupa Atomic Kitten in 2001, dupa ce a ramas insarcinata cu primul copil.

HotNews.ro, S.B., 16 feb 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x