Tuesday, March 19, 2024

Un milion de dolari pe autograful Nadiei

Must Read

Un sofer american si-a scos la vinzare permisul de conducere, pe care in 1999 obtinuse semnatura „zeitei de la Montreal“.

Un american din Williamsburg vrea sa devina milionar gratie unui autograf pe care l-a primit in urma cu opt ani de la „zeita de la Montreal“ Nadia Comaneci, desemnata la sfirsitul anului trecut, in urma unui sondaj al cotidianului spaniol „El Mundo Deportivo“, sportiva secolului XX.

Acesta cere pentru semnatura Nadiei data pe permisul de conducere, scos la licitatie pe eBay, nu mai putin de un milion de dolari. „O data in viata ai sansa de a intra in posesia autografelor a doua campioane olimpice, Nadia Comaneci si Janet Evans (n.r.- recordmana mondiala la natatie).

Am reusit sa obtin cele doua semnaturi la un eveniment sportiv organizat la Washington, in 1999, la care au participat cele doua“, spune americanul.

- Advertisement -

Permis de conducere valoros

Desi realizeaza ca suma ceruta este cam mare, americanul a gasit o justificare: „Autografele apar pe permisul meu de conducere. Sa nu uitam ca pe acesta se afla semnatura mea, poza si chiar datele personale. Este un obiect rar, tinind cont de faptul ca, in momentul in care expira, permisul trebuie predat. Eu am reusit sa-l pastrez pe acesta.

L-am rugat pe un angajat al DMV sa mi-l lase pentru ca detine cele doua semnaturi valoroase. Acesta a facut o gaura pentru a arata ca nu mai e valabil si am scapat“, a mai spus americanul.

Visul americanului: fara saracie

Soferul american spune ca, daca va reusi sa-si vinda permisul de conducere, va scapa de saracie. „Pretul pe care il cer este unul corect. Caut un cumparator serios pentru acest obiect. Vreau sa fac tot posibilul pentru a iesi din saracia care pare ca a pus stapinire pe viata mea. Vreau sa-mi indrept viata catre alta directie si sa-i ajut si pe alti oameni nevoiasi care-mi ies in cale.

Sincer, caut pe cineva cu o situatie financiara buna care sa-si poata permite sa plateasca pretul cerut de mine. Daca vind permisul, nu numai ziua mi se va schimba, ci si viata“, concluzioneaza americanul. Doritorii pot licita pentru permis pina luni, cind anuntul va expira.

Cotidianul, Roxana Maha, 03 feb 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x