Thursday, April 18, 2024

Anna Nicole Smith a decedat din cauza unei supradoze accidentale

Must Read

Politistii au declarat luni ca moartea Annei Nicole Smith a fost una accidentala si s-a datorat unei supradoze, informeaza cbsnews.com. Noua tipuri de medicamente prescrise au fost gasite in corpul vedetei, printre care Valium, Aivan si Metadona. Charlie Tiger, seful Politiei, a declarat: “Nu am gasit nimic iesit din comun. Nimic care sa indice ca a fost implicata o mana criminala. Cazul este in mod oficial inchis.”

Fosta vedeta Playboy a decedat pe data de 8 februarie. Potrivit people.com, din cauza aparitiei in luna februarie a unor noi dovezi , Departamentul de Politie Seminole, cel care se ocupa de cazul mortii lui Smith, a hotarat sa intarzie publicarea rezultatelor autopsiei pana pe 26 martie. Astfel, doctorul Joshua Perper a hotarat sa reanalizeze cazul.

La o zi dupa decesul lui Smith, politistii au declarat ca nu au gasit nicio dovada din care sa rezulte ca ar putea fi vorba despre o crima, iar, in urma examinarii, Perper a spus ca pe corpul lui Smith nu exista urme de violenta.

La conferinta de presa tinuta pe 9 februarie, doctorul a declarat ca decesul lui Smith se poate datora “unor cauze naturale… unor medicamente… sau unei combinatii cauze naturale si medicamente.”.

- Advertisement -

Marti va incepe o ancheta in ceea ce priveste moartea fiului Annei Nicole Smith, Daniel, care a decedat in luna septembrie in Bahamas, la varsta de 20 de ani.

HotNews.ro, S.B., 26 mar 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x