Friday, March 29, 2024

Elena Basescu, idila cu Erbasu jr.

Must Read

Dupa mai bine de sase luni de la despartirea de Radu Prunaru, Elena Basescu se afiseaza cu un nou partener. Acesta este Alex Erbasu, fiul omului de afaceri Mihail Erbasu. Bogat, frumos si ravnit de multe dintre tinerele din lumea mondena a Capitalei, Alex poate concura cu succes la titlul de playboy autohton.

Cunoscut in cercul de prieteni si cu pseudonimul ‘Colin’ din cauza asemanarii cu actorul, Colin Farrell, Erbasu are un trecut amoros foarte incarcat, printre cuceririle sale numarandu-se cantareata Delia, Lili Sandu si foarte multe manechine. Nestatornic din fire, Colin de Bucuresti le-a abandonat pe rand.

Cei doi sunt nedespartiti

De o luna, acesta este nedezlipit de Elena Basescu. Ei au petrecut, de cateva saptamani incoace, weekend-urile impreuna, iar Alex pare sa-si fi uitat obiceiurile de Don Juan. In urma cu doua saptamani ei l-au sarbatorit in club ‘Bamboo’ pe prietenul lor, Mihai Vicol, iar cei care au fost de fata spun ca Alex a fost foarte tandru cu fiica presedintelui Romaniei.
Integral in Libertatea

- Advertisement -

Libertatea, 26 mar 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x