Thursday, March 28, 2024

Fiica presedintelui Bush va publica un roman

Must Read

Una dintre fiicele gemene ale presedintelui american George W. Bush a scris o carte despre o mama adolescenta din America Centrala infectata cu virusul HIV.

Jenna Bush, in varsta de 25 de ani, va lansa in toamna romanul “Ana’s Story: A Journey of Hope” (“Povestea Anei: O calatorie a sperantei”) inspirat din munca ei ca voluntar intern la agentia UNICEF, unde a lucrat cu mai multi adolescenti din America Centrala si de Sud.

“Acei tineri se confrunta cu situatii extreme si sunt exclusi din societate, insa au un spirit puternic si o vointa incredibila de a reusi. Prin intermediul acestor povesti sper sa motivez adolescentii americani sa se gandeasca mai mult la alti tineri din lume”, a declarat Jenna Bush.

O parte din incasarile rezultate in urma vanzarilor vor fi donate UNICEF-ului.

- Advertisement -

Jenna, care a absolvit Universitatea din Texas, Austin, in 2004, avand ca specializare “Limba engleza”, a lucrat ca invatatoare la Washington, D.C., timp de un an si jumatate, dupa care s-a angajat ca voluntar intern pentru UNICEF in Panama.

Tanara si-a castigat o reputatie de petrecareata pe cand era la colegiu. Ea si sora sa geamana, Barbara, au fost puse sub acuzatie pentru consum de bauturi alcoolice, un lucru interzis minorilor.

Casa Alba a incercat sa le tina pe cele doua departe de lumina reflectoarelor. Totusi, surorile Bush au ajuns pe prima pagina a ziarelor, anul trecut, in noiembrie, dupa ce una dintre ele a fost jefuita intr-un restaurat din Argentina.

HotNews.ro, C. Marin, 07 mar 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x