Thursday, March 28, 2024

Jolie ar putea avea neplaceri din cauza mamei lui Pax

Must Read

Playful.com informeaza ca au aparut cateva detalii tulburatoare referitoare la noul baiat adoptat dwe Angelina Jolie. Potrivit bunicilor micutului, mama biologica a lui Pax este dependenta de droguri si este foarte posibil sa planuiasca sa ii ceara lui Jolie anumite sume de bani.

Femeia, pe nume Pham Thu Dung, este o vietnameza saraca, necasatorita si l-a abandonat pe Pax la doar doua zile dupa nastere.

Tabloidul “The News of the World” a luat legatura cu parintii lui Dung, cei care au si semnat actele de adoptie. Bunicul lui Pax, Chien a declarat: “Fiica noastra este dependenta de heroina si ne-a creat numai necazuri. Viata sa este stapanita de droguri de cand avea 16 ani. Pleaca de acasa cu lunile, iar cand crezi ca nu o sa o mai vezi niciodata, reapare.

O vedem doar atunci cand are nevoie de bani. Ne temem ca atunci cand va afla ca fiul ei a fost adoptat de catre o actrita bogata, va merge sa o caute pe Angelina Jolie ca sa ii ceara bani si ii va crea acesteia probleme. Ar fi in stare chiar sa o ameninte ca ii va lua copilul.”

- Advertisement -

Matusa baietelului, Trang, in varsta de 33 de ani, a spus: “Dung inca isi iubeste copilul. Sora mea vorbea despre acesta foarte mult. O iubeste foarte mult pe fetita mea cea mica, iar aceasta chiar ii spune “mama”. Daca ar fi putut, si-ar fi luat copilul inapoi. Dung a aflat foarte tarziu ca este insarcinata si nu a mai putut face un avort.
A consumat heroina in toata perioada sarcinii, iar cand a nascut, baiatul era foarte mic.”

Chien a mai adaugat ca fiica lui a ramas insarcinata dupa ce a avut o aventura cu un barbat casatorit de la locul de munca. La putin timp dupa nastere, parintii lui Dung l-au dus pe Pax la orfelinatul Tam Binh, iar de atunci nimeni nu l-a mai vizitat.

Angelina Jolie a fost de acord sa vanda fotografii cu noul sau copil revistei People pentru 2 milioane de dolari.

Jolie a declarat pentru revista Hallo: “Pax este un baiat foarte dragut. Este foarte curajos. Nici nu va puteti imagina cat este de dificil sa te afli intr-un loc nou si sa fii inconjurat de oameni noi, care vorbesc o limba pe care tu nu o intelegi. Pax este un baiat puternic. Va trece ceva timp pana cand va constientiza ca are o familie, ca aceasta este noua sa viata.”

HotNews.ro, S.B., 26 mar 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x