Thursday, April 25, 2024

Mihaela Radulescu, masini de 430 de mii de euro

Must Read

Mihaela Radulescu este o impatimita a bolizilor, motiv pentru care nu rezista tentatiei de a-si adauga la colectia impresionanta de masini un model nou aparut. Daca in trecut a condus un Oltcit, ea poate fi vazuta acum la volanul ultimului model de Porsche Cayenne ce costa peste 100.000 de euro.

Mihaela a devenit o adevarata iubitoare a masinilor Porsche. Ea si-a achizitionat zilele trecute ultimul model de Porsche Cayenne Turbo pentru care a scos din buzunar aproximativ 100.000 de euro. Masina poate accelera de la 0 la 100 km/h in 5,1 secunde si atinge o viteza maxima de 275 km/h.

Ea mai are in garaj si modelul precedent al acestei masini, tot un Porsche Cayenne. Mihaela a fost printre primii posesori ai unei astfel de masini, pe care a achizitionat-o in toamna anului 2003. Vedeta a platit atunci aproape 100.000 de euro. Chiar daca e o masina de teren, aceasta poate atinge 100 de km in 7 secunde.

Pe langa masinile de teren marca Porsche, Mihaela mai are si un Porsche 911 Turbo de culoare alba, al carui pret se apropie de 150.000 de euro.

- Advertisement -

Vedeta de televiziune mai conduce si un Audi Q7, o alta masina aparuta in Romania de doar cateva luni. Ea este prima posesoare din Romania a intaiului SUV creat vreodata de Audi. Masina costa aproape 80.000 de euro.

Inainte de decembrie 1989, a facut taximetrie pe un Oltcit

Frumoasa Mihaela Radulescu a fost inainte de 1989 sofer de taxi. Ea conducea pe atunci un Oltcit. Vedeta nu a avut multa vreme atestatul necesar pentru a profesa meseria de taximetrist, insa acest lucru nu a impiedicat-o sa urce la volan. Soferita de taxi nu transporta insa decat femei si batrani.
Integral in Libertatea

Libertatea, 06 mar 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Alegeri SUA: Actorul Dwayne „The Rock” Johnson îşi retrage sprijinul pentru Biden

Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, a declarat vineri că, spre deosebire de alegerile prezidenţiale din 2020,...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x