Thursday, March 28, 2024

Oana Zavoranu si Pepe se casatoresc religios anul acesta

Must Read

Vedeta Romantica Oana Zavoranu se pregateste anul acesta de nunta. Dupa surpriza de anul trecut, cand Pepe a cerut-o de sotie chiar de ziua ei si au facut cununia civila la un restaurant din Capitala, cei doi sunt decisi ca anul acesta sa-si uneasca destinele si in fata lui Dumnezeu.

Despre iminenta nunta, Oana nu spune prea multe, explicand ca „nu ma lasa sotul“, insa ne-a dezvaluit ca evenimentul nu va fi unul planificat: „Nu vreau sa-mi fac planuri pentru nunta cu sase luni inainte, asa cum e acum la moda. Sau sa-mi comand rochia si pantofii de la vreun designer faimos si sa ma plang ca nu am gasit nimic potrivit.

Rochia o sa o iau de la un magazin oarecare din Bucuresti sau, eventual, o sa ma urc in avion si dau o fuga pana la Milano sau Paris cu o zi inainte. Daca vrei cu adevarat un lucru, este imposibil sa nu gasesti, tot ce trebuie sa faci este sa cauti.

Parerea mea este ca a-ti planifica nunta cu sase luni sau un an inainte este o pura fandoseala, iar cei care zic ca nu-si gasesc hainele potrivite pentru acest eveniment pur si simplu nu sunt siguri de acest pas“, ne-a declarat actrita.

- Advertisement -

S-au amanat filmarile telenovelei

Dupa cum se stie, Oana are in derulare un proiect ce presupune o telenovela inspirata din viata sa, proiect la care lucreaza aproape zi si noapte. Filmarile pentru „Oana“ au inceput de ceva timp, doar cadre exterioare, din cauza ca nu au fost gasiti actorii potriviti pentru personajele principale: „Deocamdata, nu am gasit actori care sa semene cu pesonajele.

Este un lucru destul de dificil, asa ca, decat sa facem vreo greseala, preferam sa nu ne grabim. Dorim sa fie o telenovela care sa readuca la viata pofta romanilor de a se uita la televizor, la un serial bun“.
Integral in Gardianul

Gardianul, Georgiana Tucan, 25 apr 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x