Thursday, March 28, 2024

Kevin Costner a devenit tatic

Must Read

Actorul american Kevin Costner si sotia lui, Christine Baumgartner, au devenit parintii unui baietel, care a primit numele de Cayden Wyatt. Potrivit purtatorului de cuvant al starului, atat mama, cat si fiul se simt foarte bine, relateaza people.com. Baietelul este primul copil al cuplului si al cincilea al lui Costner.

Vedeta, in varsta de 52 de ani, s-a casatorit in luna septembrie 2004 cu Christine Baumgartner, in varsta de 33 de ani. Costner mai are trei copii din mariajul anterior cu o colega din facultate, Cindy Silva, de care a divortat in 1994. De asemenea, starul mai are un copil, Liam, in varsta de 10 ani, dintr-o relatie cu Bridget Rooney.

Kevin Costner, castigator a doua premii Oscar la categoriile “cel mai bun film” si “cel mai bun regizor”, in anul 1991, pentru “Dansand cu lupii”, si-a lansat la sfarsitul anului 2006 cel mai recent film, “The Guardian”, unde joaca alaturi de Ashton Kutcher.

HotNews.ro, C. Marin, 08 mai 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x