Friday, March 29, 2024

Jeg – Primul blog, cu premiu de jurnalism. Adina Popescu, colaboratoare HotNews, castigatoare la sectiunea Cultura

Must Read

Freedom House si Edipresse AS au premiat, joi seara, castigatorii celei de-a noua editii a concursului Tanarul Jurnalist al Anului. Darius Groza – Jeg – este castigatorul sectiunii de bloguri din cadrul concursului Tanarul Jurnalist al anului organizat de fundatia Freedom House. Pentru fiecare sectiune a fost desemnat un singur castigator, care a primit 5.000 RON.

La cele sapte sectiuni ale concursului, castigatorii au fost: Adina Popescu (Dilema Veche) – la sectiunea Cultura, Mihai Musatoiu (pentru materiale aparute in Business Magazin) – la sectiunea stiinta si tehnologie, Darius Groza (JEG) – la sectiunea jurnalism interactiv/bloguri, Magda Munteanu (Business Week) – la sectiunea economie-afaceri/finante-banci, Octavian-Dragomir Jora (Piata Financiara)

– la sectiunea poltica externa si afaceri europene, Bogdan Diaconu (Revista 22) – la sectiunea actualitate interna, Maria Andries (Gazeta Sporturilor) – la sectiunea Sport.

Organizatorii evenimentului au acordat si un premiu pentru cel mai tanar jurnalist al anului, primit de Diana Manea, care a candidat la sectiunea Cultura.

- Advertisement -

HotNews.ro, D.G., 22 iun 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x