Thursday, March 28, 2024

Subiectele la Bac, pe Internet

Must Read

Subiectele pentru toate probele scrise la examenele nationale din acest an vor fi publicate pe site-ul Ministerului Educatiei si Cercetarii (MEdC), pana la data de 15 ianuarie 2007.

Candidatii care vor sustine testele nationale si bacalaureatul isi vor putea vedea lucrarile, la cerere, potrivit metodologiilor din invatamantul preuniversitar. In cazul in care sunt contestate lucrari care au obtinut note initiale cuprinse intre 4,50 si 4,99 sau o nota cel putin egala cu 9,50, nota definitiva va fi cea obtinuta in urma recorectarii.

Dupa finalizarea corectarii lucrarilor pentru fiecare disciplina in parte, acestea vor fi desigilate imediat pentru trecerea notelor in catalog, pentru a fi eliminata orice suspiciune. Alte modificari se refera la revizuirea programelor scolare pentru cele doua examene si a bibliografiei necesare.

Sursa: Ziua

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x