Thursday, March 28, 2024

Christina Aguilera – nevoita sa-si anuleze doua concerte

Must Read

Christina Aguilera a fost nevoita sa isi anuleze ultimele doua concerte din Melbourne, deoarece nu a mai putut sa interpreteze din cauza ca s-a imbolnavit, informeaza news.com.au.

Cantareata, insarcinata in luna a patra, a reusit cu greu vineri sa sustina pana la final primul spectacol din Melbourne. Urmand sfaturile medicilor, Aguilera a anulat concertele care ar fi trebuit sa aiba loc sambata si luni. Cantareata a fost diagnosticata ca avand o puternica viroza respiratorie.

Artista a transmis duminica seara fanilor urmatorul mesaj: “Vreau sa imi cer scuze tuturor fanilor pentru ca am anulat cele doua concerte. Din nefericire, m-am imbolnavit foarte tare.

Melbourne este unul din orasele in care imi place cel mai mult sa concertez si sunt foarte dezamagita ca nu am fost in stare sa fiu pe scena pentru voi. Va multumesc tuturor pentru dragostea si sprijinul pe care mi le-ati acordat si abia astept sa revin aici.”.

- Advertisement -

Micchael Gudinski a spus ca Aguilera a fost foarte suparata ca si-a dezamagit cei 28 de mii de fani care au cumparat bilete la concertele sale. “Christina este o artista talentata care face tot ce poate pentru a face publicul sa se simta bine la spectacolele ei si este devastata ca nu a putut sustine ultimele doua concerte din Melbourne.”.

Aguilera urmeaza sa mearga miercuri in Noua Zeilanda, unde va sustine ultimele doua concerte din cadrul turneului mondial “Back to Basics”.

HotNews.ro, S.B., 30 iul 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x