Thursday, March 28, 2024

Spice Girls a adaugat in lista turneului de revenire inca trei orase

Must Read

Formatia Spice Girls a anuntat ca a adaugat in lista turneului de revenire inca trei orase: Vancouver , San Jose, California si Shanghai. Turneul va incepe in luna decembrie, fetele concertand pe sase continente. In perioada de varf, trupa Spice Girl a vandut peste 55 de milioane de albume.

Primul concert va avea loc in Los Angeles, urmand ca apoi sa concerteze in Las Vegas , New York , Londra, Koln, Madrid , Beijing, Hong Kong , Sydney, Cape Town si Buenos Aires.

“Daca nu am anuntat un concert pe langa voi, puteti vota ca orasul vostru sa devina un Oras Spice” au anuntat fetele pe site-ul lor oficial, potrivit news.bbc.co.uk.

Cele cinci componente ale trupei nu au mai aparut pe scena impreuna din 1998, cand Ginger Spice (Geri Halliwell) a parasit Spice Girls.

- Advertisement -

HotNews.ro, Andreea Ghinea, 30 iul 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x