Thursday, March 28, 2024

T. Basescu: Acum trebuie spus de unde vin banii pentru majorarea pensiilor

Must Read

Prezent la primul Congres al Federatiei Asociatiilor Pensionarilor, Traian Basescu a reluat, vineri, tema majorarii pensiilor, care a fost indelung dezbatuta de politicieni in ultima luna. Seful statului a declarat ca inca n-a primit raspunsul referitor la sursele de finantare pentru majorarea pensiilor.

„Am promulgat legea pensiilor, fara sa mi se prezinte sursele de finantare, avand in vedere urgenta de la 1 septembrie”, a declarat presedintele, care a precizat ca si Constitutia obliga la indicarea surselor de finantare.

”Cu mama si cu socrii ma intalnesc lunar si mi-ar fi greu sa le spun:”Mama, am mintit”, a adaugat presedintele.

Seful statului a declarat ca nu este ingrijorat de prima etapa, ingrijoratoare fiind cea de-a doua etapa: “Este o problema de responsabilitate si toti avem obligatia sa venim in fata dumneavoastra si sa va asiguram ca daca se schimba Guvernul nu inseamna ca nu se mai aplica Legea”.

- Advertisement -

Seful statului a spus ca era o necesitate cresterea pensiilor, iar majorarea acestora s-a transformat in lege tocmai pentru ca a existat o vointa politica pe care o sustine.

HotNews.ro, D.G., 27 iul 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x