Friday, March 29, 2024

Gwen Stefani va renunta la tinuta sexy pentru spectacolul din Malaysia

Must Read

Cantareata Gwen Stefani a fost de acord sa renunte la costumele sexy si la dansul provocator pentru concertul care va avea loc in Malaysia, dupa ce cativa studenti musulmani au acuzat show-ul artistei, informeaza femalefirst.co.uk.

Stefani urmeaza sa sustina pentru prima oara un concert in Kuala Lumpur pe data de 21 august. Datorita faptului ca localnicii au acuzat ca spectacolul sustinut de cantareata nu este potrivit in tara lor, Gwen Stefani a trebuit sa asigure organizatorii ca isi va schimba costumatia si va avea un comportament decent pe scena.

Mohamad Hilmi Ramli, membru al organizatiei studentilor musulmani din Malaysia, a declarat: “Clipul publicitar pentru acest eveniment este mult prea obscen. Vrem ca organizatorii sa anuleze concertul, iar in cazul in care nu o vor face vom cere autoritatilor sa intervina.”.

Insa, organizatorii spectacolului le-au promis studentilor ca Stefani “va respecta valorile si convingerile oamenilor acestei tari “ si ca va urma codul local de etica pentru artistii straini, care interzice expunerea pielii.

- Advertisement -

Gwen Stefani va trebui sa fie acoperita de la umeri pana la genunchi si nu are voie sa strige, sa sara si sa arunce abiecte pe scena sau in public.

HotNews.ro, S.B., 03 aug 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x