Thursday, March 28, 2024

Keith Richards va scrie o carte despre viata sa

Must Read

Chitaristul trupei Rolling Stones, Keith Richards va scrie o carte autobiografica, dupa ce a semnat cu o editura un contract in valoare de aproximativ 7 milioane de dolari pentru dreptul de publicare, informeaza handbag.com. Dorinta de a publica opera despre viata renumitului muzician a dus la o adevarata lupta intre edituri.

Un reprezentant al editurii Little, Brown and Company a declarat ca autobiografia lui Richards va aparea in anul 2010. La scrierea cartii Richards va fi ajutat de un prieten de-al sau si de James Fox, autorul “White Mischief”.

“Povestea vietii lui, exprimata cu propriile sale cuvinte – in care va fi prezentat tot ceea ce tine de trupa, melodii, turnee, viata personala – va fi una din cele mai asteptate scrieri din lumea muzicii rock’n roll”, a declarat editorul Michael Pietsch.

Chitaristul, care anul trecut a declarat ca a renuntat la consumul de droguri deoarece acestea nu mai erau destul de tari, a starnit adevarate controverse in presa internationala in momentul in care a declarat la inceputul anului, in cadrul unui interviu, ca a prizat din cenusa tatalui sau – declaratie pe care apoi a retras-o, spunand ca a fost doar o gluma.

- Advertisement -

Richards, in varsta de 63 de ani, aste al doilea membru al trupei Rolling Stones ca isi publica autobiografia, primul fiind fostul membru Bill Wyman, care a scris povestea vietii sale, “Stone Alone”, in anul 1990.

HotNews.ro, S.B., 01 aug 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x