Thursday, March 28, 2024

Lohan a rugat-o pe Fergie sa ii compuna o melodie

Must Read

Actrita/cantareata Lindsay Lohan a sunat-o pe Fergie, cantareata trupei Black Eyed Peas, cu doua zile inainte de a fi arestata (pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice) pentru a o ruga sa ii compuna o melodie de succes, informeaza femalefirst.com.

Ultimul album a lui Lohan, “A Little More Personal (Raw)” a fost realizat in decembrie 2005, iar acum starul din “Mean Girl” spera sa atinga acelasi succes pe piata muzicala cu putin ajutor din partea lui Fergie.

Din nefericire, Lohan a fost arestata in Los Angeles pe data de 24 iulie si acuzata ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice si pentru posesie de cocaina, cu putin timp inainte de a incepe sa lucreze la un nou material impreuna cu membra trupei Black Eyed Peas.

Mama lui Fergie, Terri Jackson, a declarat: “Lindsay a sunat-o pe Fergie cu doua zile inainte de a fi arestata si i-a spus ca i-a placut foarte mult piesa “Big Girls Don’t Cry”. Lindsay dorea ca Fergie sa scrie o piesa pentru ea.”.

- Advertisement -

HotNews.ro, S.B., 02 aug 2007

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x