Thursday, March 28, 2024

Adoptati o dieta vegetariana detoxifianta pentru a preveni cancerul

Must Read

Cancerul este o boala ascunsa si periculoasa, dar nu prea bine inteleasa. S-au facut legaturi intre cancer si comportamente cu riscuri ridicate, dar nu exista o reteta clara pentru dezvoltarea sau ocolirea cancerului. Multi medici naturopatici spun insa ca preventia cancerului este posibila cu ajutorul unei diete detoxifiante.

O dieta detoxifianta te ajuta sa cureti toxinele din corp. Medicii naturopatici spun ca este cel mai posibila dezvoltarea cancerului in timp ce avem toxine in corp. O dieta detoxifianta este in mare parte una vegetariana. Mancarurile vegetariene sunt mai acceptabile biochimic corpului decat mancarurile nesanatoase, ca sichips-urile si cola dietetica. Ele sunt bogate in fibre si ajuta la curatarea toxinelor mult mai bine.

O dieta detoxifianta vegetariana te poate ajuta sa scazi riscrurile cancerului. Fie te uiti in viitor si nu ai avut cancer, fie revii din el, un regim vegetarian este o idee buna.

Asocierea Carnii

- Advertisement -

Carnea a fost legata de riscurile dezvoltarii cancerului. Carnea rosie este in special renumita pentru acest lucru. In timp ce nimeni nu este sigur de ce carnea este legata de cancer, exista cateva teorii.

Cand carnea rosie este fripta sau fiarta, se innegreste pe suprafata. Carbunii sunt suspecti de a fi cancerogeni. Cand mananci partea innegrita a hamburgerului sau a fripturii, mananci, de fapt, carbune.

O alta teorie este ca animalele destinate consumului de catre oameni sunt hranite cu hormoni, pentru a grabi cresterea lor. Se poate ca acei hormoni sa isi continuie lucrul dupa ce moare animalul. In loc sa stimuleze cresterea sanatoasa a muschilor, incep sa afecteze celulele in mod negativ. Puii si porcii sunt si ei hraniti cu hormoni in zilele de azi. De accea considerati mancarurile vegetale pentru a preveni cancerul.

Beneficiile pe care o au antioxidantii asupra sanatatii

Antioxidantii sunt compusi chimici care se pot gasi in multe plante pe care le mancam. Lucreaza impreuna cu apararea naturala in combaterea bolilor. Sunt folositoare in special cand vine vorba de a ajuta la cresterea tesutului sanatos, in locul celui canceros.

Spanacul si afinele, merele si alte plante sunt bogate in antioxidanti. Stirea buna este ca aceste mancaruri sunt atat nutritive cat si gustoase.

Mancaruri Curatatoare

Pentru a va imbunatati sanatatea si pentru prevenirea cancerului alegeti-va un plan constand in mancaruri care va ajuta la golirea intestinelor zilnic si usor. O dieta vegetariana detoxifianta nici nu costa mult!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x