Thursday, March 28, 2024

Bilete autoadezive pentru creier

Must Read

Nu tin minte numele persoanei cunoscute ieri, dar stiu ca Budinca Royal este bogata, bogata, bogata in gust si ca ar trebui sa vezi SUA dintr-un Chevrolet.

Reclamele TV sunt ca mesajele de pe hartie autoadeziva, numai ca pentru creier – dar nu toate se lipesc. Campania AT&T de a-ti intinde mana si a atinge pe cineva m-a facut sa imi intind mana dupa batista si nu dupa telefon. Caii Clydesdale din reclama Budweiser care trag sania prin zapada m-au facut sa ma simt calduroasa si nu sa imi fie sete pentru o bere rece.

Peyton Manning a deventit recent purtatorul de cuvant al produselor. Combina reputatia lui cu look-ul de baiatul-din-vecini. Stand pe pragul casei in halatul de baie cu cafeaua in mana, este un mesaj autoadeziv dragut; dar produsul caruia i-a facut reclama nu mi s-a lipit in minte.

Multe staruri de cinema isi folosesc vocile pentru reclame, dar pana recunosc vocea lui Lauren Becall sau Donald Sutherland, reclama se termina si nu mai tin minte produsul.

- Advertisement -

Se presupune ca exista reclame subliminale care se conecteaza cu subconstientul nostru. Cand voi cumpara nisip pentru pisica cu miros de levantica sau scutece pentru caini cu figurine Disney, voi crede in acestea.

Pana atunci cred in reclamele vizual-subliminale, cunoscute si sub numele de asezarea produselor. HBO poate scoate reclamele din timpul emisiunilor dar nu scoate Cola din mana medicului din filmul ‘Grey’s Anatomy’ sau Ford-ul decapotabil al detectivului din ‘CSI:NY’

Producatorii de detergenti pentru rufe nu vor sa isi scoata reclamele de dimineata devreme, iar producatorii de bere nu vor sa i le scoata din timpul emisiunilor sportive. Reclamele sunt eficiente in timp si emisiune. Bazandu-ne pe aceste lucruri, Viagra ar trebui sa aiba reclama seara tarziu, iar Ambien-ul seara foarte tarziu.

Fiecare parinte stie cat de eficiente sunt reclamele in timpul emisiunilor pentru copii. Cand fii mei erau mici, credeau ca reclamele sunt mesaje de la Dumnezeu. Au fost inspirati sa le dea de mancare celor carora le e foame – lor insine; si insistau cu voce tare ca cei carora le e foame mananca cereale imbibate in zahar – in special acele care vin in cutii impreuna cu jucarii.

Cand te gandesti la reclame, te gandesti la emisiunile sportive. Desi sunt de obiciei castigatori, cred ca reclama Dove a Academy Awards a fost cel mai mare castigator din aceea seara. Deoarece reclama s-a facut de catre castigatorul concursului de reclame Dove, spectatorul, castigatorul si producatorul se puteau spala cu produse Dove.

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x