Thursday, March 28, 2024

Cum sa preveniti atacurile de panica

Must Read

Stiati ca odata ce aveti o tulburare de panica, puteti avea si dureri fizice? Va puteti simti de parca sunteti obositi tot timpul si aveti nevoie de o pauza. Nu este un lucru neobisnuiti sa va simtiti asa si ar trebui sa stiti despre niste lucruri care va pot tine intr-o conditie fizica buna, pentru a trai o viata sanatoasa si fericita.

Panica este un lucru foarte stresant. Puteti avea un atac de panica oricand. Puteti sa va simtiti prost din cauza panicii prin care treceti. Trebuie sa va asigurati ca faceti tot ce puteti sa va tineti corpul sanatos, sa fiti optimisti in viata si sa va ganditi pozitiv la lucrurile pe care le faceti.

Este important sa va asigurati ca aveti control asupra vietii voastre. Trebuie sa fiti constiinciosi asupra lucrurilor care va deranjeaza si va pot face sa intrati in panica. Daca aveti crampe sau dureri abdominale, ar trebui sa va adresati medicului. Trebuie sa ii spuneti ce se petrece in corp si cum va simtiti. Ar putea sa va prescrie ceva pentru ca sa nu mai aveti astfel de dureri tot timpul.

Durerile de cap sunt si ele comune in timpul atacurilor de panica. Poate va doare capul de fiecare data cand sunteti stresati sau cand simtiti ca veti avea un atac de panica. Ar trebui sa ii spuneti medicului si aceste lucruri si sa faceti ce puteti pentru a le tine sub control. Asigurati-va ca faceti destula miscare si ca va luati medicamentele, ca sa nu puneti prea mult efort pe corpul propriu in timpul panicii.

- Advertisement -

Traiti-va viata la maxim. Asigurati-va ca aveti in vedere lucrurile care va deranjeaza cel mai mult in timpul unui atac de panica. In cazul in care constatati ca aveti dureri in mod frecvent, trebuie doar sa stiti cum sa le tratati. Asigurati-va ca sunteti sanatosi mancand sanatos si facand exercitii. Trebuie sa vorbiti cu medicul si sa folositi o medicatie adecvata, ca sa nu va faceti si mai multe probele sanatatii.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x