Thursday, April 18, 2024

Cumparaturile CTEA

Must Read

Esti prea ocupata ca sa cumperi cadouri in timpul anului si ai prea multe de facut in timpul Craciunului? Cumparaturile CTEA sunt pentru tine! CTEA este prescurtarea a ‘Cat Timp Esti Acolo’. Se bazeaza pe premisa ca poti cumpara cadouri de oriunde.

Cand te duci la sala, cumpara-i un abonament unei prietene. Suferintei ii place compania.

Cat timp esti la supermarket, uita-te la sectia de specialitati. Maslinele umplute cu cascaval pentru martini, ulei de trufa pentru gatitul gastronomic, macadamii pentru memoriile despre Hawaii – mancarea este un cadou excelent deoarece nu necesita stergerea prafului.

A trebuit sa te duci sa-i cumperi unui prieten un card de cadouri – da-i cuiva cadoul de a nu trebui sa se duca pe aceste cai ale vinovatiei. Cat esti la papetarie, cumpara-ti un dosar alfabetizat. Pune cateva carduri aniversare in sectia A, carduri pentru zile de nastere in sectia Z si carduri de insanatosire in sectia I, si asa mai departe. Este cadoul cel care continua sa daruiasca – pace mintii.

- Advertisement -

Cand esti la sera, sa cumperi plante in locul carora le-ai dat prea multa apa, cumpara o mistrie sau un cosor. Combinate cu un card de cadou pentru manichiura, este un cadou pentru cineva cu degetele mai verzi decat ale tale.

Cand mananci in oras, cumpara un card de cadou si da-i cuiva cadoul de a nu trebui sa gateasca cina.

Cand dai cateva donatii magazinului economic, uita-te in jur. Donatia unei persoane poate fi lucrul ideal pentru tine. Este locul perfect pentru a gasi obiecte de colectie – precum farfurii-suvenir pentru verisorul Walter, care nu calatoreste decat in locurile unde il duce televizorul.

Cand esti in vacanta, cumpara obiecte locale facute cu mana. Daca vizitezi muzee, viziteaza magazinele de suveniruri. Postere si carti sunt cadouri excelente pentru prietenii carora le place arta. O cutie cu carduri nescrise este un cadou special pentru oricine. Este mai ieftina decat Hallmark si spune ca iti pasa destul sa trimiti cele mai bune – picturi de Matisse, Picasso sau Warhol.

Cand scoti la imprimanta fotografiile din vacanta, cumpara o rama. Bunicii nu pot avea niciodata poze destule cu nepotii pe care i-au lasat sa manance biscuiti inaintea cinei.

Dar sa poti beneficia in totalitate de cumparaturile CTEA, cere intotdeauna o cutie pentru obiectele cumparate. Cand ajungi acasa, infasoara cutia in hartie pentru cadouri si pune o eticheta pe ea.

Da, acesta inseamna sa folosesti hartie speciala pentru impachetat tot anul. Si inseamna ca in timp ce toti innebunesc in timpul cumparaturilor de sarbatori, poti veni cu mine la mall, unde stau la o cofetarie si ma uit la multime incercand sa gasesc fantoma trecutului meu de Craciun.

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x