Thursday, March 28, 2024

Depresia cauzeaza divort

Must Read

Sfarsirea unei casatorii se intampla din multe motive, unul dintre ele fiind depresia cronica. O persoana deprimata va avea toane diferite, va fi trista si va deveni greu sa fiti in jurul ei si sa vorbiti cu aceasta. Deseori depresia nu este diagnosticata, iar comportamentul persoanei deprimate este mai mult decat poate un sot sa tolereze. Poate depresia cauza divortul? Desigur!

Depresia este urata si pune o greutate uriasa pe casatorie, in special daca nu sunteti siguri daca ea chiar exista sau cat de severa este. Toanele deprimate si simptomele se pot ascunde, ulterior devenind evidente, in special in stadiul initial.

De obiciei, sotul deprimat se retrage din relatie, nedorind sa faca lucurile care erau facute impreuna. Cred ca nimic nu va fi distractiv, si o cred atat de mult incat incep sa lipseasca de la intrunirile de familie. Cateodata si cele mai usoare lucruri raman neterminate timp de cateva zile. Chiar si igiena personala poate deveni o problema, deoarece persoana deprimata se retrage din lume si isi petrece timpul intr-o camera intunecata, singur.

De multe ori persoana deprimata cauzeaza divortul, deoarece nu are apreciere de sine si simte ca nu merita nimic. Se poate ca ei sa vorbeasca prima data de divort. A trai cu depresie este un lucru inspaimantator. Persoana deprimata se poate gandi ca orice este o pierdere de timp, iar acest lucru ii poate crea problemele partenerului care nu sufera de depresie.

- Advertisement -

Viata este aceeasi pentru partenerul neafectat si de obiciei acesta nu intelege ce poate cauza schimbarile. Comunicatia este minima, iar gesturile mici sunt ale trecutului. In acest timp incepe ganditul la divort ca si la o solutie a problemei.

Daca traiti cu o persoana deprimata, trebuie sa faceti cateva lucruri ca sa va salvati casatoria. Si mai important este sa nu exprimati jalea. Intelegeti depresia facand cercetari. Exista o multime de informatie in jur, atat pe internet cat si vorbind cu medicul. Este greu sa traiti cu o persoana deprimata, dar cu informatia si medicamentele adecvate, ea poate fi tratata.

Cauzeaza depresia divortul? Raspunsul: Doar daca o lasi. Daca depresia o afecteaza pe fiinta iubita, exista multe lucruri pe care le poti face – dar mai inainte intelege ca depresia este o bola care poate fi tratata. Totusi, de multe ori aceste casatorii se termina cu divort deoarece devin insuportabile.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x