Tuesday, April 16, 2024

In cate moduri poti recicla?

Must Read

Daca te gandesti la reciclare, te gandesti la aluminiu, sticla si hartie. Acesta este doar inceputul.

Reciclez cadouri – cadouri de calitate despre care cred ca i-ar place unui membru al familiei, unui prieten sau unei profesoare. Ceva ce le-as fi cumparat eu daca nu as fi primit-o mai inainte. Sincer!

Apoi reciclez si cutii – cutii interesante. Biscuitii D-nei Field se pot gasi in cutii de multe culori. Cutiile in care primesc notite sunt destul de frumoase pentru a putea deveni cutii pentru bijuterii, iar cutiile bijutierului meu arata deja de parca ar fi impachetate. Poate imi pun piciorul in gura, dar cutiile de pantofi pot deveni cutii excelente pentru cadouri, daca le poti acoperi cu o panglica destul de mare.

Deoarece cred ca impachetatul cadourilor este o provocare, o bucata de panglica frumoasa in jurul unei cutii unice este o idee buna. Si, de fapt, intentia conteaza; si ma gandesc in afara cutiei.

- Advertisement -

In familia mea, eram fata mijlocie si am purtat unele haine reciclate. In clasa a 3-a m-am simtit jenata deoarece eram mai inalta decat majoritatea baietilor, dar tot vedeam partea plina a paharului. Eram prea inalta sa mai port hainele surorii mele.

Magazinele economice sunt Mecca-ul hainelor reciclate si imi dau oportunitati excelente sa transform hainele nepurtate in bani pentru o cauza buna. Inainte ca prietena mea sa aiba sansa de a-si dona hainele, fiica ei le recicleaza in propriul dulap – dar caritatea incepe acasa.

A fi parinte inseamna ca reciclezi oameni si poti spera ca genele tale vor fi folosite mai bine de catre copii tai – in special daca te gandest la ele ca la gene de firma.

In cazul in care copiii tai genetici nu se gandesc prea mult la friptura de ieri seara, adauga lapte, oua si paine si fa chiftele din ea.

Apoi mai este si soacra, careia nu-i place prea mult cum faci curat in casa. Spunei-i ca pastrezi praful de sub pat ca sa faci mustata mastii de Haloween a copilului. Este atat o scuza buna cat si un lucru folositor – nici ca se poate mai bine.

Reluarile sunt Tv reciclat; dar reciclarea poate fi si negativa. Barfele sunt zvonuri reciclate, iar divortul, soti reciclati.

Cuvinte care au fost rostite fara a ne gandi nu pot fi reciclate. Cuvinte rostite cu gand ajung in editorialul ziarelor, care sunt opinii reciclate. Existau multe ocazii cand am vrut sa imi cumpar o pasare. As putea recicla opinii despre politicieni reciclati pe podeaua colivii acestuia.

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x