Friday, March 29, 2024

Poti face exorcism exercitiilor?

Must Read

Constiinta mea nu merge in vacanta. O pot imbiba in crema de plaja si sa o tin la soare, ii pot cumpara harti si sa o duc in oras, pot s-o imbrac si s-o duc la o cina romantica, dar tot refuza sa se duca in vacanta.

In timp ce incerc sa ma distrez, constiinta nu inceteaza sa imi dea lectii. Desi incerc sa explic ca o vacanta este timpul in care poti manca si face lucruri pe care nu ti le permiti acasa, ea nu asculta. Constiinta ma sacaie cel mai mult sa fac exercitii. Insista sa fac exercitii si in timp ce sunt in vacanta.

Cand am inceput pentru prima data un program de exercitii, saritul corzii era exercitiul pe care l-am ales. Da, avea atat avantaje cat si dezavantaje; dar nu aveam nevoie de imbracaminte speciala, puteam face exercitii si cand vremea nu era indulgenta si imi puteam exersa si creierul in timp ce imi exersam corpul, uitandu-ma la stirile de dimineta.

Am scimbat coarda pentru jogging ca sa imi petrec mai mult timp cu sotul meu, dar timpul petrecut transpirand si regasindu-ne suflul nu era intocmai ceea ce ne dorisem. In ciuda acestui fapt, am perseverat.

- Advertisement -

Credeam ca ma descurc bine. Faceam jogging din de in ce mai mult. In ciuda acestui fapt, medicul m-a diagnosticat cu pneumonie in timpul mersului. Astfel, mersul era singurul exercitiu permis de medicul meu. Nu mi-a sfatuit sa ridic nici greutati, sa lucrez prea mult sau sa ma obosec excesiv. In general, mi-a sfatuit sa nu fiu nici mama, nici sotie.

Cand plamanii si-au revenit, dorinta de a face jogging nu a facut acelasi lucru – pana la vancanta din Florida. In timp ce eu ma plimbam pe plaja, oamenii de varsta parintilor mei faceau jogging pe plaja. M-a muscat ceva – nu era un rac de pe plaja, ci insecta joggingului.

Am inceput iar jogging-ul, dar fara sotul meu. El facea jogging pentru viteza iar eu pentru rezistenta – un mod frumos de a recunoaste ca eram lenta. Am facut jogging pentru cativa ani, pana cand iar am incetinit la nivelul de plimbare – acum din cauza spatelui.

Desi am fost fortata sa imi conserv energia, dar imi lipsea joggingul, exercitiul face inca o mare parte din viata mea. Intotdeauna fug sa indeplinesc sarcini, iar cand imi uit acasa lista de cumapraturi, alerg prin memorie.

Din pacate, constiinta mea nu este satisfacuta cu asta. Vrea o ora de exercitii in fiecare zi – fie ea o plimbare, yoga sau o sesiune la sala de fitness – chiar si cand sunt in vacanta. Sa fiu sincera, eu cred ca am o constiinta grasa si vinovata.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x