Thursday, March 28, 2024

Te simti mai intelept?

Must Read

Zicala ‘Mai batran dar mai intelept’ nu se poate aplica pe mine. Cand tata si-a cautat de lucru, a spus ca are multi bani si nu va avea nevoie de bani pentru interesuri speciale. Trebie sa fie o diferenta intre a vrea si a avea nevoie de ceva.

Cand incercam sa fac bani pentru un interes special de-al meu, nu ma asteptam la o donatie din partea fiecarei persoane intrebate, dar m-am asteptat ca cei care au spus ca vor dona sa o si faca. Eram surprinsa cat de putin valoreaza cuvantul unor persoane.

Compania de cablu ne spune despre cuvantul lor ca valoreaza 20 de dolari. Barbatul de la cablu poate ajunge oricand in urmatoarele 20 de ore. Imaginea tot nu este clara, dar macar suntem mai bogati cu 20 de dolari.

Stiam ca daca ceva suna prea bine ca sa fie adevarat, atunci probabil nici nu este; dar nu stiam daca aceeasi regula se aplica si pentru mancarurile care au gust prea bun. Si se aplica, prajitura mea preferata nefiind dietetica.

- Advertisement -

Silver Sand nu era calul cel mai rapid din intrecere, de fapt, cei mai multi cai erau mai rapizi. Traiesc pe plaja si as face pariuri cu inima, nu cu capul. Deoarece fac acest lucru foarte des, am antrenament bun pentru a pierde.

Nu imi place sa pierd insa cand vine vorba de pantofi. Port 38 la picior, iar daca picioarele nu imi intra intr-un pantof de 38, nu cumpar un 39. Pot sa imi creasca picioarele, dar vanitatea imi creste si mai mult.

Nu mai cred in strigoi si balauri, dar daca cineva mi-ar da directii si mi-ar spune ‘ Nu o poti rata’, as fi condamnata. M-as pierde cu siguranta.

Bunica ar spune ‘Este banal ca nasul de pe fata’. Dar nu este asa daca nu imi gasesc ochelarii, si este greu sa mi-i gasesc fara ochelari. Credeam ca am rezolvat problema cumparand ochelari pentru fiecare camera, dar cine fura sosetele din dulap face acelasi lucru si cu ochelarii.

‘Nu crede tot ceea ce citesti’ sunt alte cuvinte care ar trebui tinute minte, si se aplica atat pentru ziare cat si pentru reclame. Mi-as dori sa fi fost adevarat si pentru factura cartii de credit si pentru cantarul din baie.

Apa nu fierbe niciodata cand te uiti, dar eu tot ma uit. Un ospatar spune ‘Nu atinge! Farfuria e fierbinte!’ dar eu tot ating. Medicul spune ca nu doare, dar nu il cred. Daca este adevarat ca devii mai intelept pe masura ce imbatranesti, eu inca nu am imbatranit.

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x