Friday, March 29, 2024

Cine a inventat traficul?

Must Read

Daca Mos Craciun ar trebui sa conduca masina in loc sa zboare, nu ar ajunge la casa mea in Ajunul Craciunului. Circulatia imi creste tensiunea si ma face sa intarziu. Singurul lucru bun in ea este ca nu ma lasa sa merg cu viteza mare.

Viteza mare este ilegala. La fel ar trebui sa fie si circulatia. Sunt ocazii cand mi-as termina treaba mai repede daca as fugi decat daca as merge cu masina, si ar fi mai bine sa ma simt franta de oboseala decat sa miros gazele de esapament.

Ascultand radioul nu ajuta la calmarea bestiei din mine pentru ca ‘Eye in the Sky’ vorbeste despre traficul din cauza caruia marai. Stau in mijlocul parcarii, care pare a se extinde in infinit si Ochiul descrie circulatia in timpul orei de varf. Ma scuzati, dar a fi in forma de varf nu ineamna sa fim rapizi? Acesta este circulatia in timpul orei de taras.

Poate anul acesta ar trebui sa-i cer lui Mos Craciun CD-uri lingvistice. Macar as invata ceva atunci cand nu ajung nicaieri. Dar sotul meu nu este asa, simtul de orientare al lui il ajuta sa ocoleasca traficul in timpul orelor de varf. Daca nu ar avea buric, as jura ca este un extraterestru.

- Advertisement -

Daca eu as incerca sa evit traficul, m-as rataci. Nu am simt de orientare, iar de accea ii spun sotului meu ca daca isi doreste un divort simplu, trebuie doar sa ma lase in parcarea unui mall; poate sa spuna ca l-am parasit, pentru ca nu l-as gasi nici pe el, nici masina. Cand cineva imi da directii si spune ‘Nu o poti rata’, sunt blestemata. Marturisesc ca m-am pierdut atunci cand imi doesc sa fi fost blocata in trafic.

Multe lucruri cauzeaza probleme in circulatie – amende pentru depasirea vitezei, cauciucuri sparte, accidente sau ramasul fara benzina, dar am descoperit ca majoritatea sunt cauzate din cauza religiei. Chiar asa. Oamenii conduc incet, multumind Domnului ca nu ei sunt cei care primesc amenda, ca li se sparge cauciucul, ca nu produc accidente si ca nu raman fara beznina.

Virajele incorecte ma fac sa devin agitata. Daca as primi bani de fiecare data cand stau in spatele cuiva care nu semnalizeaza cand vireaza intr-o alta strada, nu ar trebui sa imi fac griji din cauza circulatiei. As avea un sofer. Dar nu il am; deci tineti minte, in timp ce conduceti, o cotitura buna merita inca una. Ah, si poate ar trebui sa fim fericiti ca benzina costa mult. Ajuta la scaderea traficului.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x