Friday, March 29, 2024

E vacanta sau Vacanta?

Must Read

Nu stiu cum va simtiti voi, dar eu am nevoie de o vacanta. Acesta nu trebuie sa fie in destinatii exotice. Nu trebuie sa coste enorm de mult. Vreu doar sa plec de acasa, ca sa ma pot bucura de ceea ce am cand ma intorc. Ceea ce am poate deveni un pic mai prafuit, dar asta ma va face sa o apreciez si mai mult.

Ultima excursie pe care am facut-o era pe covorul smuls. Am nevoie de o mini-vacanta. Ar putea fi o excursie de o zi, sau poate de doua. Vreu sa impachetez o lanterna, poate o harta si o camera de fotografiat, dar vreu sa plec fara copii.

Vreau sa plec si sa fie iarasi vorba de ‘noi’. In trecut, eu si sotul meu am incercat sa ne gandim la unele lucruri care trebuiau facute impreuna, dar stand la rand pentru o ora la magazin sau vinzind mancare la meciurile fiului nostru nu a fost suficient de bun.

Poate vizitam un muzeu, care are un restaurant frumos, cu fete de masa din stofa, flori proaspete si ospatari care vin la masa in loc sa ne ia comanda de la fereastra sectiunii drive-trough a unui fast-food. Poate am putea sa ne plimbam prin randurile unei expozitii si in drum spre casa sa bem un pahar de vin – o mini-vacanta cu bun gust.

- Advertisement -

Daca m-as simti vinovata ca m-am certat cu altii ca sa ma simt bai bine, as putea cumpara cadouri familiei si prietenilor, si le-as infasura in hartie speciala. As putea sa imi cumpar ceva – un magnet de frigider, un suport pentru linguri sau un ceas pentru bucatarie care ar arata ca un cocos. As zambi cand m-as uita la el. As inceta sa fac cele trei lucruri pe care le faceam si as zambi.

Am putea merge intr-un loc special, sau doar sa luam masina si sa nu ne ducem intr-un loc aparte. Toate aceste lucruri ar fi mini-vacante, deoarece au mini-preturi. Pe cine vreau sa induc in eroare? Chiar si aceste idei par pline de stres. Nu vreau sa ma gandesc la altceva decat la mine.

Ceea ce as dori sa fac este sa inchiriez o camera la hotel, ceva mai bun decat Hotelul Economic. Room service, casete video, un jacuzzi, un pat pe care nu eu trebuie sa-l fac si nici o responsabilitate. Oops, am uitat de sotul meu. Daca vreau sa accepte aceasta idee, trebuie sa il conving ca o mini-vancanta ne va maximiza.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x