Friday, March 29, 2024

Generatia Emo – Imagini emo, Poze emo, Foto emo, Freze emo, Viata emo

Must Read

Generatia Emo Pe toate site-urile de social bookmarking, photo share si tot ce s-a mai inventat pe web-ul asta 2.0, se regasesc niste pustani intr-o depresie perpetua, gata oricand sa-si ia beregata pentru cea mai mica neimplinire in viata.

Astia sunt asa zisii “Emo” care probabil ca vine de la “emotions“, “Emotive” or stuff like that.
In opinia mea acesti Emo kids sunt niste dilimani cu probleme la mansarda care nu asteapta decat momentul propice sa se arunce de pe un bloc turn, in cel mai fericit caz, sau sa killareasca jumatate de liceu cu puscociul bunicului, in cel mai nefericit caz.

Probabil ca existau si acum multi ani caractere de astea “Emo” insa pe masura ce au fost descoperiti i-au inchis pe la diferite spitale si sectii de recuperare gen Balaceanca sau nr.9.
Acum acesti emo kids au crescut exponential incat probabil ca nu mai sunt locuri in spitale pentru a-i “caza” pe toti.

Asa ca isi traiesc nefericita viata printre noi, cu o lama intotdeauna la indemana ca poate cine stie cand se intampla sfarsitul lumii pentru ei.

- Advertisement -

Poate ploua cand ei nu au umbrela, poate le da la pizzerie sos picant in loc de sos dulce, poate nu gasesc in magazin guma preferata si alte asemena evenimente nefericite ce pot duce decizia de a renunta la aceasta lume potrivnica. Hopa asa ca am scris destul.

Ca sa nu mai cautati toata ziua cu Google “poze emo“, “Imagini Emo“, “noutati emo“, “atitudine emo“, “freza emo“, “cofura emo” si alte “lucruri emo” va pun la dispozitie cateva imagini, emo bineinteles, cu care sa va delectati dragi emo kids.

Ahh, sa nu uit intai de toate aruncati lama pe geam ca nu vreau sa am vreun emo kid pe constiinta.

baby-emo-kid.jpg
emo-conceptual.jpgemo-creativ-hartie.pngemo-cu-moartea.jpgemo-hate.jpgemo-inima-la-vedere.jpgemo-inima-pe-masa.jpgemo-la-baie.jpgemo-la-metrou.jpgemo-pisica.pngemo-probleme-cu-supa.jpgemo-satana-probleme.jpghello_-emo-kitty.jpgin-cautarea-lui-emo.jpgmagazin-emo.jpgponei-emo.jpg
Huh, ati mai ramas careva cu venele netaiate? Hai ca inca nu e timpul pierdut!

PS. Cat pe ce eram sa incadrez postul asta in categoria “Wishlist”, dar ma abtin.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x