Tuesday, March 19, 2024

Gusturi muzicale aflate in conflict

Must Read

Toate gospodariile pot avea oameni a caror gusturi muzicale intra in conflict, iar toti din acea casa vor incerca orice pentru ca acestea sa nu devina un motiv de cearta, pentru stilul de muzica pe care il vor asculta in casa. De fapt, unii oameni se asigura ca muzica sa nu fie nicioadta o problema in casa.

Unii membri al familiei vor asculta muzica doar in camerele lor, la un volum scazut, ca sa se asigure ca vor avea mereu muzica in camera si ca parintii lor sa nu faca o noua regula, prin care sa le interzica sa asculte muzica in casa. Unii frati poate nu sunt de acord cu regulile despre muzica in casa si vor face probleme tuturor pentru ca n-au habar despre muzica.

Acest lucru este adevarat in special in casele unde locuiesc adolescenti, pentru ca acestora le place sa asculte muzica atat la televizor cat si la radio in acelasi timp. Videoclipurile pot intra in conflict cu muzica ascultata in camera iar tempo-urile diferite vor deveni enervante dupa scurt timp pentru oamenii din celalalte camere. Tinerii nu realizeaza efectele pe care le au basul si sunetele inalte asupra muzicii pe care o aleg.

Multi membrii din familie detin CD playere, pe care isi asculta muzica la casti, atunci cand sunt acasa. Ei au observat ca acesta este cea mai buna metoda pentru ca toata lumea sa fie fericita. Le place sa asculte muzica neintrerupta de sunetele din exterior, iar calitatea muzicii parca e mai buna atunci cand este ascultata cu ajutorul castilor.

- Advertisement -

Unii oameni vor asculta muzica cu ajutorul castilor speciale, atasate de telefoanele mobile. Astfel, conflictul este evitat, deoarece fiecare ascultator isi savureaza muzica la volumul preferat, fara ca sunetul sa scape din casti. Folosirea acestor casti ii poate impiedica pe utilizatori de a auzi chemarea la cina, dar macar vor auzi muzica tare si clar.

Familiile se vor uita cateodata peste regulile casei despre muzica, pentru a se asigura ca toti sunt multumiti cu regulile in vigoare. Conflictul se poate schimba pe parcurs ce oamenii se maturizeaza, iar un stil muzical anterior considerat insuportabil poate deveni muzica de calitate, pe care unii o pot savura. Muzica este facuta pentru relaxare, iar cand exista conflicte din cauza acesteia, relaxarea este imposibila, diminuarea stresului devening astfel mai grea.

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x