Thursday, March 28, 2024

Lasati copiii acasa – Viata de noapte la Disney

Must Read

Nu puteti sa vizitati Disneyland-ul si sa nu savurati de varietatea pe care viata de noapte de acolo va poate oferi. In centrul Disney-ului exista un loc numit ‘Insula Placerii’, iar numele i se potriveste perfect. Acesta este adevaratul Disney pentru adulti: o insula de 6 hectare, pe care sunt numeroase baruri, cluburi, discoteci si magazine.

Magazinele sunt deschise de la ora 10 dimineata pana la 2 noaptea, iar cluburile isi deschid portile la 7 seara si nu inchid pana 2 noaptea, deci lasati-va sufletul petrecaret sa iasa la iveala!

Puteti accesa Insula Placerii gratuit in timpul zilei, dar cluburile necesita un bilet pentru a avea acces la ele in timpul serii. Daca ati cumparat insa biletul de 5 zile all-inclusiv, atunci aveti acces la toate cluburile de aici. Cluburile de noapte se deschid seara devreme si se inchid numai dimineata.

Biletele se pot cumpara si separat daca nu aveti biletul de 5 zile. Trebuie doar sa le cereti la intrarea pe Insula pentru localurile pe care doriti sa le vizitati.

- Advertisement -

Vizitatorii ar trebui sa petreaca cateva nopti pe Insula Placerii, deoarece sunt o multime de cluburi care merita vizitate. Acestea variaza de la “Mannequins Dance Palace”, care are un ring de dans rotativ, pana la Rock and Roll Beach Club.

Daca va place muzica country, puteti gasi cluburi de preferinta, precum ‘Neon Armadillo’, care va ofera cea mai buna si noua muzica country. Daca doriti un pic de nostalgie si vreti sa dansati pe muzica cu care ati crescut, ‘8-Trax’ este locul ideal pentru voi, oferind cele mai bune melodii din anii ’70, care sigur va va aduce multe amintiri.

Dupa o noapte petrecuta dansand, odihniti-va la ‘Comedy Warehouse’, unde vin cei mai buni comedianti de azi, garantand ca veti rade pana va va durea stomacul. Puteti merge si la scena West End, pentru a vedea cele mai cunoscute trupe in concert.

In fiecare noapte, la miezul noptii, pe Insula Placerii incepe nebunia cu focurile de artificii si dansatoarele. Garantat va fi o noapte de neuitat.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x