Thursday, March 28, 2024

TOP: Cele mai valoroase branduri din Europa

Must Read
Cu o valoare estimata la 32,8 miliarde de euro, Nokia este cel mai important brand european, urmat de LVMH si Vodafone, potrivit studiului eurobrand2008, prezentat de European Brand Institute din Viena.

In cadrul studiului, realizat de Novomatic AG si Raiffeisen, au fost examinate 3.000 de branduri din 24 de tari reprezentand 16 industrii. Cele mai importante zece branduri europene au o valoare cumulata de circa 240 miliarde de euro.

Astfel, brandul francez LVMH ocupa pozitia secunda cu o valoare de 34,9 miliarde de euro, urmat, la o diferenta de peste zece miliarde, de brandul britanic Vodafone, estimat la 24,1 miliarde euro.

Pe pozitia a patra se afla compania spaniola de telecomunicatii Telefonica, cu o valoare de 22,5 miliarde de euro. Unilever, companie cu origini britanico-olandeze, ocupa pozitia a cincea, cu o valoare de 21,6 miliarde de euro.

Deatlii despre celelalte branduri prezente in top gasiti aici.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x