Thursday, March 28, 2024

Cura de slabire

Must Read

Aceasta dieta a fost conceputa de medicii ameriacani si testate pe sportive.Dieta nu are pericole,ea este recomandata chiar si de terapeuti naturisti.

Pe durata celor 90 de zile cat tine dieta,se poate slabi in medie 15-20 kg,si se obtin rezultate spectaculoase si in scaderea tensiunii arteriale.

Dieta,pe langa faptul ca va scapa de kg in plus,schimba si functionarea organismului,astfel incat greutatea pierduta nu mai revine dupa incetarea dietei.

Durata dietei este de 90 de zile,in care ati atins greutatea dorita,dar in acest caz schimbarea de metabolism nu se produce,deci kg pierdute pot reveni.

- Advertisement -

Micul dejun: este identic in fiecare zi si este format din cateva fructe(2 mere sau pere,caise,piersici sau un punct de fructe marunte(cirese zmieura etc…)
Pe durata dietei alterneaza zile de proteine ,glucide carbohidrat si zile de fructe.

Ziua 1 :Ziua de proteine
Pranz :carne fiarta sau fripte(3felii-200 g) In loc de carne puteti manca 3 oua fierte(sau prajite)sau eventual cascaval. 1 felie de paine este permisa ,salata in cantitate nelimitata insa fara ulei.

Lapte si cas se poate consuma doar in aceasta zi.
Cina :Identica cu pranzul dar fara supa.Aveti grija sa consumati aceleasi produse ca la pranz.

Ziua 2 :Zi de glucide
Pranz :orice fel de legume(fasole,mazare
Condimente,sare ketchup,bulion se pot folosi la prepararea legumelor.
Cina :identica cu pranzul dar in cantitate mai mica.

Ziua 3 :Zi de carbohidrati
Pranz :Paste fierte condimentate.Acestea pot fi 😮 portie de pizza cu ketchup(fara cas,carne…)spaghete cu sos,sau orice fel de saratele in cantitate aproximativ egala cu o portie de pizza.

Cina:Doua felii mici de tort sau cozonac.Eventual in loc de tortcozonac puteti consuma 3 globuri de inghetata.Obligatoriu se va consuma o felie de ciocolata neagra(2 patratele mari de ciocolata neagra de uz casnic)

Ziua 4 :Zi de fructe
Pranz :Orice fel de fructe in cantitate nelimitata.
Cina :Orice fel de fructe in cantitate nelimitata.

DE RETINUT !!!

Pe durata dietei o data pe luna se va tine o zi de apa,zi care urmeaza intotdeauna dupa ziua de fructe dupa care se continua dieta cu ziua de proteine

Cafeaua si ceaiul se pot consuma in cantitati nelimitate

Dupa terminarea dietei puteti manca normal cu observatie ca inca 90 de zile la micul dejun se vor consuma doar fructe

Daca in aceasrta perioada mai slabiti 3 kg inseamna ca schimbarea metabolismului a avut loc

Daca dieta vi se pare putin compicata va asiguram ca aceasta a fost doar o aparenta

Nu trebuie sarit peste nici o masa sin u trebuie schimbata ordinea acestora,pentru ca fiecare aliment are rolul lui ,si organismul are nevoie de ele

Nu este un lucru obisnuit sa consumati fructe la micul dejun dard in aceste fructe organismul va prelua in primul rand carbohidratii necesari sistemului nervos

Cei care sufera de tensiune ridicata,dupa cateva saptamani de dieta,chiar pot renunta la medicamentele lor obisnuite pentru reducerea tensiunii arteriale,sub supraveghere medicala.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x