Thursday, March 28, 2024

Ferrari analizeaza posibilitatea retragerii din Formula 1

Must Read

Scuderia Ferrari se reuneste, miercuri, la Marranello, pentru a discuta despre viitorul echipei in Formula 1. Italienii nu sunt de acord cu noua prevedere de limitare a bugetelor (suma maxima este de 40 de milioane de lire sterline) incepand cu sezonul 2010 si iau in considerare chiar varianta de a se retrage din Marele Circ.

Peninsularii au contestat noul regulament din prima clipa, Scuderia fiind de parere ca aceste idei ale FIA nu sunt benefice pentru dezvoltarea Formulei 1.

“Formula 1 poate sa continue foarte bine si fara Ferrari. Este doar optiunea lor de a continua sau nu”, a declarat Max Mosley, presedintele FIA, despre intentia campioanei mondiale de a se retrage.

Tot miercuri se va analiza si situatia echipei din actuala stagiune, Ferrari fiind departe de evolutiile stralucitoare din 2008.

- Advertisement -

Ferrari nu este singura echipa care si-a anuntat intentia de a renunta, Toyota, Red Bull si Scuderia Toro Rosso urmand sa paraseasca intrecerile Marelui Circ daca FIA nu va schimba regulamentul de limitare a bugetului.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x