Tuesday, March 19, 2024

Nicoleta Luciu si regimul ei de slabit

Must Read

Nicoleta Luciu, dupa nastere a reusit sa slabeasca 30 de kg in 45 de zile, printr-o dieta foarte stricta, bazata printr-un consum de apa plata, compot de mere fara zahar si supa de pui.

Dieta
a fost combinata si cu exercitii fizice, dar cum spune Nicoleta, a preferat sa faca zilnic, doar cate 10-15 minute, in special bicicleta.

Iata regimul Nicoletei Luciu:

Compotul se prepara astfel: se pun la fiert 7 mere taiate cubulete în 2 litri de apa, care se fierb pana se inmoaie putin merele.
Aceasta cantitate se bea pe tot parcursul zilei, incepand dimineata cu o cana mare (300 ml) si apoi la interval de 2 ore inca o cana. Restul se consuma cand ti se face iar foame.

- Advertisement -

Supa de pui se prepara astfel: se pun la fiert bucati dintr-un pui impreuna cu legume: telina, ardei, gogosar, morcovi, dar niciodata sare, cartofi, orez sau fidea. Supa se poate consuma si rece si calda, la pranz si apoi dupa-amiaza (nu conteaza ora la care se serveste ultima masa). Neaparat carnea
de pui sa nu se consume cu pielita.

Se pot consuma si batoane cu fibre, dar nu mai mult de 2 pe zi.

Nicoleta este foarta multumita de regimul ei: “Este o cura foarte buna de detoxifiere, pentru ca se consuma foarte multe lichide, iar sarea este total exclusa, astfel ca nu retii apa in corp”, insa specialistii nu recomanda acest tip de dieta. Ei considera ca este foarte periculoasa si ca Nicoleta s-a expus unui risc foarte mare, riscand sa faca insuficienta hepatica, ceea ce poate duce in unele cazuri chiar si la deces.

De fapt, fiecare organism
se manifesta in alt fel si se spune ca dietele nu au aceleasi efecte pe diverse persoane.
Cel mai indicat intr-o astfel de dieta drastica este de a se urma sfatul unui medic
nutritionist.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x