Thursday, March 28, 2024

Sex, 69 situatii jenante in timpul actului sexual

Must Read

Indiferent ca esti o amatoare sau o adevarata profesionista in domeniu, cand vine vorba de momente jenante, nimeni nu scapa. Dar nu e cazul sa intri in pamant sau sa rosesti. Ai de ales: ori le ignori, ori incerci sa le rezolvi… cumva.

1. Sexul poate fi neindemanatic
Daca, in mod accidental, ajungi sa dai cap in cap cu partenerul tau
, va trageti de par sau primesti ori dai un cot in ochi, este important sa retii ca miscarile voastre nu sunt la fel de bine orchestrate precum o simfonie.

Aceste mici (sau mai mari) incidente va poate face sa pierdeti controlul sau chiar sa va desincronizati din momentul de pasiune. Dar o puteti oricand lua de la capat, nu?

2. O vezica plina nu e distractiva
Pentru majoritatea oamenilor, nu e nici un moment mai rau sa-si “tina” vezica urinara decat in timpul sexului. Si totusi ei prefera sa indure o partida de sex aproape dureroasa decat sa ceara o scurta pauza pentru a merge la toaleta. Nu crezi ca nevoile tale fiziologice au prioritate?

- Advertisement -

3. Trupurile dezbracate… fac zgomote
Corpurile transpirate pot prinde aer intre ele pe masura ce va miscati in timpul actului sexual. Iar sunetele care rezulta pot fi de-a dreptul bizare. Cel mai bine ar fi sa ignori!

4. “Versurile sexuale” nu se compun peste noapte
Ca mai tot ce tine de sex, practica este cea care duce la perfectiune. Acelasi lucru se intampla si in cazul “discutiilor” erotice. Pot fi necesare chiar cateva repetitii ca sa stii exact cum va suna ceea ce vrei sa-i spui partenerului tau. Indiferent ca vrei sa folosesti un limbaj murdar, ori unul tandru.

5. Respiratie nu tocmai proaspata
Indiferent ca respiratia ta e cea care are un miros urat, ori te “molipsesti” de la cea a partenerului, dorinta de a va saruta inevitabil scade. Incearca sa ii explici partenerului, in cazul in care el e vinovatul, ca o respiratie mai proaspata va va face pe amandoi sa va simtiti mai bine.

Ofera-i o guma, o bomboana mentolata sau propune-i sa luati o pauza sa va spalati pe dinti. Incearca sa ai un ton cat mai jucaus ca sa nu se simta jignit.

6. Betia nu e intotdeauna sexy
Cel mai bine ar fi sa te abtii de la orice rendez-vous sexual daca ai baut cateva pahare in plus. Si asta nu doar din cauza ca s-ar putea sa nu-ti mai amintesti nimic mai tarziu, dar cine stie de ce fapta regretabila vei fi in stare.

Tu prin ce situatii stanjenitoare ai trecut in timpul sexului?

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x