Friday, March 29, 2024

Sexul, interzis în camerele de cămin

Must Read

Studenţii care îşi vor vinde locul sau care vor folosi camera din cămin pentru întâlnirea cu iubitul sau iubita vor pierde definitiv dreptul de a se caza în cămin, informează, astăzi, conducerea Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”.

“(…)Orice student care îşi va vinde locul sau care va folosi camera pentru întâlnirea cu iubitul/iubita, pierde definitiv dreptul de a se caza în cămin”, se arată într-un comunicat.

Prorectorul Monica Pop a precizat că studenţii semnează un contract, în momentul în care primesc un loc în cămin, prin care se angajează să respecte regulile de organizare şi desfăşurare a activităţii din căminele studenţeşti.

În anul universitar trecut, 30 de studenţi au fost daţi afară din cămine pentru încălcarea prevederilor contractuale.

- Advertisement -

Pentru anul universitar 2009-2010, studenţii anului I vor avea la dispoziţie 200 de locuri de cazare în căminele deţinute de UMF, 102 pentru Facultatea de Medicină, 30 pentru Facultatea de Medicină Dentară, 38 pentru Facultatea de Farmacie şi 30 pentru Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală.

UMF “Carol Davila” Bucureşti deţine peste 4.000 de locuri în 14 cămine situate atât în Regie, cât şi în alte zone din Bucureşti.

sursa: libertatea.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x