Friday, March 29, 2024

Tipuri de sani si tipuri de femei – Clasificarea femeilor dupa forma sanilor

Must Read

Stiai ca poti afla ce fel de temperament sexual are o femeie dupa forma sanilor? Daca nu, ai acum posibilitatea de a “citi” o femeie, dar cu o conditie, sa reusesti sa-i vezi sanii goi, aceasta daca vrei sa o cunosti inainte de orice ar putea urma.

Iata o lista cu cateva categorii de sani si tipul de femeie care ii poarta:

– Sani mici, feciorelnici:

Femeile cu astfel de sani sunt in general complexate datorita sanilor pe care ii au si sunt foarte susceptibile la orice aluzie in legatura cu acest subiect. Neincrederea aceasta in ele le detemina sa fie intr-o permanenta rezerva si le face timide, sau dimpotriva, le determina sa braveze exhibandu-si sanii in diferite imprejurari. Insa, la polul opus, daca se simt protejate si li se insufla incredere, devin de o sexualitate foarte intensa.

- Advertisement -

– Sani mari si ovali:

Femeile cu sanii mari si de forma ovala sunt femei sentimentale si deosebit
de senzuale. Ele isi doresc sa fie inconjurate in permanenta de nenumarate dovezi de afectiune, le place enorm sa faca dragoste si se simt frustrate daca nivelul pasional al relatiei scade uneori sau daca nu sunt intrunite toate conditiile unei atmosfere de poveste.

– Sani rotunzi sau in forma de mar:

Posesoarele unor astfel de sani sunt foarte temperamentale, de o dragoste tumultuoasa si chiar demolatoare. Aceste femei insa daca nu gasesc parteneri pe masura posibilitatilor lor erotice tind sa se simta nefericite si neimplinite. In general, femeile cu sanii rotunzi sunt foarte mandre de sanii lor, chiar daca nu arata acest lucru, si ofera adesea dovezi exhibitioniste asupra acestor calitati fizice. Ele se ghideaza dupa deviza ca dragostea este cel mai dulce pacat si fara de aceasta viata n-ar mai avea sens. Sensibile si vulnerabile, femeile cu sanii in forma de mar traiesc mai mult sub amprenta senzatiilor anteriore si a amintirilor de mult apuse decat sub emotia prezentului. Se simt bine in singuratate, discutiile “face to face” cu persoanele din jur, lumea multa, aglomeratiile urbane provocandu-le panica si determinandu-le sa-si piarda promptitudinea. De asemenea, sunt foarte sensibile cu privire la aprecierile celorlalti legate de propria persoana. Pentru ca le lipseste increderea in propria persoana, capata constiinta propriei valori in urma evaluarilor pozitive, a cuvintelor frumoase si a vorbelor de incurajare venite din partea celorlalti. Au un spirit critic foarte dezvoltat, o intuitie extraordinara si o o inteligenta cu mult peste medie. In iubire, nu-si daruiesc sufletul prea usor. Nu pana cand nu isi gasesc un partener pe masura… In sternomantie se afirma ca in viata intima aceste femei dau dovada de frigiditate. Daca isi gasesc insa un partener care sa le trezeasca simturile cu adevarat, pot trai experiente de neuitat.

– Sani rotunzi si grei:

Femeile din aceasta categorie pun intotdeauna pe primul plan legaturile erotico- sexual-sentimentale, ele stiind instinctiv cum sa placa si cum sa instaureze o atmosfera plina de incredere in cadrul unei relatii. Barbatii se simt bine in acest climat de armonie, in care nici o dificultate (de orice natura ar fi ea) nu pare a fi prea greu de depasit.

– Sani cu sfarcuri roz:

Femeile cu acest tip de sani se dezvaluie mai greu, insa cand se aprind pot oferi experiente erotice de neuitat, lasand totul la o parte, ca si cum nici nu ar fi existat inhibitiile anterioare. E nevoie de multa delicatete pentru a le castiga increderea deplina, de nenumarate mangaieri si intotdeauna de multa caldura sufleteasca investita in fiecare gest.

– Sani cu sfarcuri mici:

Temperamentul sexual al femeilor cu sanii cu sfarcuri mici se aseamana intr-un fel cu cele cu tipuri de sani cu sfarcul rox, caci si acestea au nevoie de multe mangaieri pentru a se deschide asemenea unor flori si, de asemenea, de multe aprecieri cu privire la calitatile lor fizice si spirituale. Ele sunt mai retinute in a se oferi si nu investesc incredere in cineva dupa un simplu
flirt de circumstanta.

– Sani in forma de para:

Femeile cu sanii in forma de para sunt generoase, optimiste, cordiale si se pricep foarte bine sa atraga simpatia barbatilor. Femeile din aceasta categorie stiu cum si cat trebuie sa vorbeasca, avand o usurinta innascuta in a convinge pe cei din jur de justetea propriilor opinii. Au o buna rezistenta fizica, iubesc eforturile, nu se tem de responsabilitati, iubesc si traiesc viata din plin, apreciindu-i micile placeri. In relatiile pe care le stabilesc cu barbatii, personalitatea lor puternica isi spune cuvantul. Un astfel de caracter, capricios si nabadaios uneori, poate speria insa barbatii. Pentru ele insa sexualitatea si sentimentele se afla pe acelasi plan, nefacand o diferenta clara intre iubirea adevarata si experientele erotice.

– Sani conici:

Posesoarele unor astfel de sani sunt deosebit de ambitioase. Femeile cu sani conici reusesc de cele mai multe ori sa obtina ceea ce si-au pus in gand, fiind facute pentru a lua decizii si pentru a le pune in aplicare. Stau foarte bine la capitolele curaj si vointa, insa atunci cand vine vorba de adaptabilitate au mult de pierdut. Sunt adepte ale corectitudinii si incearca sa tina totul sub control. In unele cazuri, daca este scapata din mana, femeia aceasta poate deveni cu apucaturi paranoia. Pe plan erotic, emana o senzualitate aparte mai ales ca stiu cum sa imbine iubirea cu placerea. De regula, sunt persoane fidele, preferand intotdeauna relatiile stabile aventurilor pasagere.

Va regasiti in aceste descrieri? Ce parere aveti despre forma sanilor si temperamentul sexual al femeilor si descrierea acestora dupa forma sanilor?

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x