Thursday, April 18, 2024

Cel mai varstnic jucator la Loto are aproape 90 de ani – Joaca de peste trei decenii

Must Read

Potul cel mare la Loto 6/49 pus in joc de Loterie la extragerile care vor avea loc, duminica seara, a creat o adevarata isterie in Romania. Sumele exorbitante reportate din weekendurile precedente au crescut numarul jucatorilor cu o treime.

Ionela Chircu

Cu cat premiile reportate sunt mai mari, cu atat apar si mai multi romani interesati sa joace la Loto. Asa se explica faptul ca, in aceasta saptamana, vanzarile le-au depasit cu mult pe cele de saptamana trecuta.

In Capitala, multe dintre persoanele dornice sa puna mana pe banii Loteriei si-au incercat norocul inca din primele zile. “Tinerii sunt cei care depun mai multe bilete si aleg diverse variante. Insa, cei mai fideli jucatori sunt varstnicii”, ne-a spus Florian Flamanzeanu, seful uneia dintre cele mai norocoase agentii Loto din Bucuresti.

- Advertisement -

Cel mai batran jucator la Loto se apropie cu pasi repezi de 90 de ani si are o experienta in domeniu de cel putin 30 de ani. Sprinten si increzator in harul sau de ghicitor, bucuresteanul Nicolae Ionescu, in varsta de 87 de ani, se prezinta saptamanal la ghiseu si depune cate un bilet completat in stilul propriu.

“Sunt un jucator impatimit. Nu sunt superstitios din fire in ceea ce priveste alegerea numerelor, insa fac intotdeauna legatura intre cifre.

Le completez cu o zi inainte sa le depun. In toti acesti ani, am castigat de trei ori. De fiecare data am luat de la Loterie peste o suta de lei”, ne-a marturisit Nicolae Ionescu.

Pasionat al jocului de noroc, batranul este sigur ca va veni ziua cea mare cand norocul ii va surade si va ghici toate cele sase numere norocoase. Oricum, domnul Ionescu este un concurent puternic pentru jucatorii mai tineri.

El promite ca isi va satisface placerea de a participa la Loto cel putin pana la varsta de 100 de ani.

sursa: CANCAN.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x