Tuesday, March 19, 2024

Mesaje si sms-uri de Sfantul Stefan – Texte pentru mesaje si sms-uri cu ocazia Sf. Stefan

Must Read

Sfantul Stefan il sarbatorim in preajma Craciunului, mai precis in a 3-a zi a Craciunului, in data de 27 decembrie 3 zi a Sfintei sarbatori a Craciunului. Toti cei care poarta numele Stefan sau nume derivate din Stefan, se sarbatoresc in aceasta zi a Sfantului Stefan.

Daca ai prieteni, iubiti sau rude care se sarbatoresc in ziua de Sf. Stefan si carora vrei sa le trimiti mesaje si sms-uri cu felicitari pentru
ziua de nume, ai mai jos cateva sugestii cu texte cu frumoase urari din care te poti inspira.

1. Visele si sperantele de azi sa devina realitate, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu! La Multi Ani Stefan!

2. Fie ca din aceasta zi Sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. Iti doresc multa sanatate si toate dorintele sa ti se implineasca! La multi ani!

- Advertisement -

3. Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul ciocarliei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori!

4. Iti urez ca ziua ta sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta, iar in lumea sa gasesti numai fericire! La multi ani!

5. Iti urez din
tot sufletul noroc, sa iti gasesti pacea si fericirea, sa nu versi nicio lacrima si sa traiesti fiecare clipa astfel incat sa nu regreti nicio secunda trecuta! Cele mai bune urari de la mine.

6. Un gand bun si-o sarutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfantul Stefan sa va ocroteasca / Visele sa va-mplineasca! / La multi ani!

7. Cu simple cuvinte / Iti urez fierbinte / Multi ani inainte! / Ani cu cer senin si noroc deplin / Ani cu porti deschise / Pentru nenumaratele tale vise! / LA MULTI ANI!

8. Stefan – Hai noroc si voie buna, Sa petrecem impreuna, C-astazi este o zi mare, Si-i motiv
de sarbatoare! La multi ani!

9. De ziua ce-ti surade-n prag / Si-i porti frumosul nume / Eu iti doresc tot ce-i mai drag / Si mai frumos pe lume! La multi ani Stefane!

10. Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa-i faci fericiti pe toti din jurul tau cu bunatatea, dragostea si frumusetea sufletului tau! La multi ani dragul meu Stefan!

11. La multi ani! Sfantul Stefan sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale, sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi!

12. Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani! La Multi Ani!

13. Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca atat ziua de astazi, cat si zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

14. Sper ca sarbatoarea Sfantului Stefan sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!

15. Toate gandurile mele sunt la tine Stefane! Iti doresc sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire! La Multi Ani!

16. Bucuria lumii toata / Zi de zi-n usa sa-ti bata / Bunul Dumnezeu sa-ti dea / Tot ce iti doresti si ai vrea!

17. Fie ca fiecare raza de soare care ajunge la tine sa-ti aduca succes, fericire si prosperitate! La multi ani!

18. Fie ca adierea vantului lin al acestei zile frumoase de iarna sa te mingie cu mirosul imbietor al bucatelor alese iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirilor marete! La Multi Ani Stefane!

19. Fiecare fulg de nea sa iti aduca multa iubire in suflet, sanatate, admiratia celor dragi si multe dorinte implinite! La Multi Ani Stefane!

20. Sfantul Stefan caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau! La multi ani cu impliniri si numai cu momente frumoase in viitor!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x