Thursday, March 28, 2024

Ai 30 de ani? Pune-te pe facut copii!

Must Read
Chiar daca vedetele de la Hollywood isi sfideaza varsta si fac copii si dupa varsta de 40 de ani, orice femeile care se vrea implinita pe toate planurile ar trebui sa se grabeasca! Pentru ca sansele de a face un copil dupa 30 de ani scad direct proportional cu inaintarea in varsta.

Femeile se nasc cu un anumit numar de ovule -in jur de 2 milioane– pe care le elibereaza lunar, unul cate unul si mai rar cate doua, in timpul ovulatiei. Cu cat e mai mare e rezerva de ovule cu care se naste, cu atat mai mari sunt sansele femeii de a ramane insarcinata de-a lungul vietii.

Cand ajunge la 30 de ani, o femeie este indreptatita sa intre intr-o criza a varstei, intrucat mai are abia 8 -12% din totalul ovulelor pe care le-a avut odata. La 40 de ani insa, situatia este si mai neagra: doar 3% din ovule i-au mai ramas, iar sansele de a face un bebe sunt foarte mici.

Afla mai multe despre sansele de a ramane insarcinata pe www.csid.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x