Thursday, March 28, 2024

Condimenteaza-ti viata sexuala cu Feng Shui

Must Read

Daca viata ta sexuala este lipsita de pasiune si dorinta, s-ar putea ca de vina sa nu fie partenerul tau, ci energiile negative de care esti inconjurata.

Poate ca atmosfera din dormitor nu este tocmai propice sexului si alunga toate vibratiile erotice afara!

Scapa de imaginile singuratice
Intr-un dormitor, toate pozele, tablourile sau sculpturile care ilustreaza o persoana singura trebuie sa dispara! Pune in schimb doar ilustratii cu indragostiti, care fac lucruri placute impreuna. Daca sunteti chiar voi doi aceia, efectul va fi chiar mai sporit!

Scapa de imaginile care ilustreaza ingeri sau sfinti
Icoanele, tablourile sau sculpturile cu divinitatea, cu ingeri sau cu sfinti nu au ce cauta intr-o camera a sexualitatii. Asa ca muta-le intr-un loc in care esti ceva mai cuvincioasa.

- Advertisement -

Foloseste imagini ale cuplurilor celebre
Personalizeaza-ti camera cu poze sau afise care ilustreaza cupluri celebre din literatura (Romeo si Julieta, Tristan–Isolda), din filme (Richard Gere si Julia Roberts din „Frumusica”, Angelina Jolie si Brad Pitt din „Mr and Mrs Smith”) sau chiar din Kamasutra (ai grija sa nu fie totusi prea explicite, in caz ca va fac parintii o vizita).

Redecoreaza
In primul rand, ai grija sa amplasezi dormitorul in cea mai indepartata camera de la usa de intrare a locuintei. Pe urma, ai grija ca si patul sa fie departe de usa de intrare in camera, dar fara sa il pui langa fereastra! Amplaseaza o planta intr-un colt al camerei si inmiresmeaza aerul cu uleiuri esentiale de ylang-ylang, iasomie, lemn de santal sau lavanta, pentru mai multa energie sexuala!

Creeaza atmosfera
Camera in care faci sex trebuie sa fie calda, primitoare, sa inspire senzualitate. Pentru asta, ai nevoie de un pat confortabil, mobila simpla, lumanari si lumina difuza. La capitolul culori, opteaza pentru rosu, alb sau roz, pentru un plus de romantism si fereste-te de portocaliu sau galben. Si nu uita de muzica relaxanta!

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x