Thursday, March 28, 2024

Cum să arăţi fresh după o petrecere de pomină

Must Read

Sfaturile de mai jos nu au nimic de a face cu reţete medicale, ci sunt mai degrabă o ,,micro-culegere’’ de practici foarte utile ale mele şi ale prietenilor mei.

Pentru că se apropie sărbătorile, şi toamna a venit în plină forţă, suntem tentate să ieşim mult în cluburi şi restaurante, să dăm petreceri dansante până în zori de zi, şi de multe ori asta se întâmplă în timpul săptămânii. Teoretic şi practic, a doua zi mergem la job, aşa că încercăm să nu arătăm devastate, ci au contraire, cât mai naturale şi…fresh.

Un duş lung, de dimineaţă, urmat de un masaj uşor, cu cremă hidratantă
O cafea tare şi un mic dejun copios, chiar dacă nu te simţi în stare să mănânci nimic.

Bea multă apă. Trebuie să compensesi cumva cantităţile de alcool din seara precedentă.

- Advertisement -

Alege o ţinută lejeră, evită tocurile înalte.
Îţi trebuie un machiaj care să includă musai cremă hidratantă şi crema pentru ochi, un anticearcăn bun şi o mascara.

Un ruj natural şi puţin blush şi eşti gata să ieşi din casă fără să-i sperii pe gemenii de 3 ani ai vecinului de palier !

OCHELARII DE SOARE JACKIE O. LIKE sunt un must.

La birou, încearcă să-ţi faci o zi uşoară. Dacă ai multe întâlniri programate şi simţi că nu te poţi concentra, anulează câteva, sau, dacă nu este posibil, iar concentrarea ta este minimă, nu vorbi prea mult, prefă-te atentă la ce se discută, aşa eviţi posibilele gafe. Nu uita să bei apă, cel puţin doi litri.

Se zice că Alka Zelter face minuni, aşa că dizolvă două pastile şi bea cu înghiţituri rapide, gândindu-te la ceva frumos.

După job e recomandat să mergi direct acasă. O baie cu săruri, urmată de un somn înainte de ora 10 seara te vor reconforta iar a doua zi vei fi atât de fresh, încât capacitatea ta de a merge la o nouă petrecere tematică va fi la cote maxime.

Nu exagera, totuşi, mai mult de două nopţi pierdute pe săptămână lasă urme adânci. Şi cu siguranţă că nu-ţi doreşti să ai riduri înainte de vreme. Nicio cremă din lume şi niciun machiaj profesional nu-ţi pot salva tenul, aşa că trebuie să ai grijă.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x