Thursday, March 28, 2024

Vrei sa stie toata lumea cat esti de indragostit? I love Milka iti vine in ajutor!

Must Read

Pentru ca vrei sa-i arati ce simti, dar de multe ori cuvintele nu vin asa de usor precum ti-ai dori, I love Milka iti vine in ajutor!

Si ce alta ocazie mai buna decat Ziua Indragostitilor pentru a arata lumii intregi cat il iubesti sau cat de draga iti este?

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul www.ilovemilka.ro, sa iti alegi orasul si panoul stradal pentru care candidezi, apoi sa te inscrii cu un mesaj de dragoste si sa-ti chemi toti prietenii sa-l voteze!

Cele mai votate mesaje vor fi afisate chiar pe 14 Februarie in locatia aleasa, si timp de o saptamana, tot orasul o sa vada mesajul tau de dragoste!

- Advertisement -

Chiar daca nu castigi premiul cel mare, ti-am pregatit premii de consolare: invitatii la film de 2 persoane de Valentine’s Day, la filmul ales de tine!

Asa ca ce mai astepti? Intra in concurs acum!
Spui mai usor ce simti, cu Milka!

- Advertisement -


Articolul precedent
Articolul următor
- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x