Thursday, March 28, 2024

HOROSCOP 01.02.2010

Must Read
Azi ar trebui sa acordati atentie detaliilor si mai ales acelor lucruri obisnuite pe care le faceti in fiecare zi.

Exista o dominanta critica in aceasta zi, de aceea ar fi bine sa nu intindeti prea mult coarda in ceea ce priveste tendinta de a fi perfectionista.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
E posibil ca azi sa vi se faca o oferta financiara agreabila, poate fi vorba de marire de salariu, nu cu foarte mult, dar suficient cat sa va vina inima la loc. Exista si sustinere in domeniul financiar, mai ales propuneri pe care ar trebui sa le acceptati pentru ca nu vi se va mai ivi ocazia.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Probleme in parteneriate de orice fel. Nu semnati azi documente si trebuie sa acordati ceva mai multa atentie detaliilor mai ales daca activati intr-un domeniu in care aveti multe acte care va trec prin mina. De asemenea, daca incercati sa rezolvati probleme ce tin de documente, ar fi bine sa o lasati pe alta data. Exista riscul de greseli, greseli de care nu va dati seama pe moment, ci doar atunci cand este prea tarziu.

- Advertisement -

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Multa munca azi pentru tine. Vei fi incarcata cu diverse sarcini si nu vei avea timp de respiro. Vei fi intuitiva si creativa ceea ce iti va aduce aprecierea sefilor. Nu ai timp de probleme personale si pentru asta s-ar putea ca apropiatii sa iti reproseze ca nu-i mai bagati in seama.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Azi te vei lupta din rasputeri pentru ceva. Iti vei depune toata energia pentru un lucru, iar abilitatea ta de a discerne intre bine si rau te va ajuta sa duci lucrurile la capat.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ai idei foarte bune si oricum nu vei surprinde pe nimeni cu asta pentru ca tu de obicei ai idei bune. Dar azi e bine sa pui macar una dintre ele in practica si ar fi bine sa ceri si ajutor pentru asta, pentru asa vei vedea cine iti va fi alaturi si cine nu.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Stii ca meriti ce vei primi astazi, pentru ca ce vei primi te va bucura foarte tare. Daca ceilalti sunt invidiosi deja asta nu mai e problema ta. Nu poti fi responsabila pentru tot ceea ce simt ceilalti.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Intr-un fel sau altul, azi vei repurta o victorie importanta pentru tine. Poate fi vorba de o domeniul parteneriatelor, profesional sau chiar vei reusi sa fi prima la un joc. In orice caz, ar trebui sa sarbatoresti cum se cuvine victoria.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Tot ce ai nevoie este un pic de organizare. Este adevarat ca toate lucrurile par complicate pentru tine acum, dar cel mai bine este sa ai rabdare. Asteapta un pic si ai sa vezi ca toate lucrurile se vor aseza la locurile lor.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Uita azi de lucrurile marunte pentru ca te poti ocupa de ele putin mai incolo. Ceva important apare azi, un lucru neasteptat, ceva ce te va face fericita. Este ceva legat de viitorul tau si tot ce ai nevoie este sa faci cateva corectii privitoare la ceea ce vroiai sa faci si in rest: go for it!

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Nu e cazul sa fortezi prea mult nota azi. Daca ceilalti o fac, doar priveste si asculta. Timpul tau de a actiona intr-o directie sau alta va veni si el. Azi doar stai retrasa. Daca nu vei face asta, vei suporta consecintele.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Azi te distrezi de minune si te amuzi de foarte multe lucruri. Esti foarte relaxata si foarte fericita fara a avea un motiv anume. Cei apropiati se vor intreba ce e cu tine, dar nu ar trebui sa-si faca griji. Energia ta debordanta doar isi face aparitia, iar firea ta extrem de optimista face parte din tine ca de obicei. Ceilalti nu vor putea sa tina pasul cu tine.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Azi trebuie sa inveti sa spui nu. De obicei, nu faci asta dar azi trebuie sa o faci mai mult decat de obicei. Cel mai probabil vei fi inconjurata de oameni care iti vor cere diverse lucruri si daca asta nu e treaba ta cel mai bine este sa refuzi orice.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x